Lørdagens Premier League-rykter

ØNSKET: Flere Premier League-lag ønsker å sikre seg Jadon Sancho.

ØNSKET: Flere Premier League-lag ønsker å sikre seg Jadon Sancho. Foto: David Klein (Pa Photos)

Manchester-klubbene kjemper om engelsk supertalent.

20.04.19 08:06

Jadon Sancho har blitt koblet til de fleste store klubbene i Europa, og en av de som nevnes hyppigst er Manchester United. Nå skriver Bild at også Manchester City har kastet seg inn i kampen om den engelske tenåringen. Sancho spilte for nettopp City før han signerte for sin nåværende klubb: Borussia Dortmund.

Manchester United skal være klare til å lytte til bud på Romelu Lukaku, skriver The Telegraph. De hevder at Ole Gunnar Solskjær er usikker på om belgieren kan tilpasse seg hans spillestil. Klubber som Bayern München, Inter og Paris Saint-Germain skal alle være interesserte, skriver avisen videre.

En av de som har imponert mest for Everton denne sesongen er Richarlison, og nå skal selveste Barcelona ha vist sin interesse. Marca skriver at katalanerne har fulgt med på spissens utvikling over tid, og at han er en av flere alternativer som vurderes på Camp Nou før sommerens overgangsvindu.

Alexis Claude-Moris har imponert stort for Lorient i franske Ligue 2 denne sesongen, og står med 13 mål og tre målgivende. Nå skriver Ouest-France at Arsenal er blant klubbene som ønsker å sikre seg 20-åringen. Videre skriver de at klubber som Atlético Madrid, Lille og Eintracht Frankfurt snuser på den talentfulle angriperen.

En annen spiller som skal interessere Unai Emery og Arsenal er Kerim Demirbay. Tyske Bild skriver at Arsenal allerede har tatt kontakt med Hoffenheim i håp om at Demirbay kan komme inn som erstatter for Aaron Ramsey, som allerede er klar for Juventus.

Arsenal skal også være interessert i å hente Nicolás Tagliafico fra Ajax til sommeren. Football.London skriver at Unai Emery ønsker å sikre seg den argentinske venstrebacken, men at hovedpersonen selv ønsker en overgang til italiensk fotball.

Det tyrkiske keepertalentet Berke Ozer skal være ønsket av både Liverpool og Manchester United, skriver nettstedet SportWitness, som gjengir en sak i tyrkiske Haber Global. Begge klubbene skal ha hatt speidere på plass da 18-åringen voktet buret i en U21-kamp for Fenerbahce mot Galatasaray. Også Manchester City skal følge hans utvikling tett, skriver SportWitness.

Napoli skal stå klare til å hente Kieran Trippier fra Tottenham, ifølge overgangsguruen Gianluca di Marzio. Han skriver videre at også Manchester United har gjort det klart at de ønsker å hente høyrebacken til sommeren.

Gianluca di Marzio rapporterer også at Manchester City-back Danilo kan være på vei vekk fra Etihad. Han skriver at Inter skal allerede ha tatt kontakt med City, og ønsker å sikre seg brasilianeren.

Den tyrkiske spissen Cenk Tosun har ikke fått det til å stemme i Everton, men det skal ikke ha stoppet interessen fra andre klubber. Ifølge italienske TuttoMercatoWeb skal Fiorentina ha gjort det klart at de ønsker å hente angriperen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.