*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

BYTTER KLUBB?: Leicester-manager Brendan Rodgers er ettertraktet om dagen.

BYTTER KLUBB?: Leicester-manager Brendan Rodgers er ettertraktet om dagen. Foto: Nick Potts (Pa Photos)

Arsenal leter en ny manager, og vil hente manageren fra årets store overraskelseslag i Premier League.

30.11.19 09:36

Arsenal sparket Unai Emery tidligere i uken, og er nå på utkikk etter en ny manager. Mange sterke kandidater skal være på blokken til London-klubben. Leicester-manager Brendan Rodgers har hatt stor suksess med de blåkledde denne sesongen, og Leicester vil ha 14 millioner pund i kompensasjon, hvis Arsenal vil hente ham, skriver The Mirror.

Til Sky Sports toner Rodgers interessen ned, og sier at han har et fantastisk prosjekt på gang med Leicester som er på vei mot noe stort.

Les også: Joshua King i stort intervju: Åpner opp om Solskjær, Haaland og landslaget (+)

I tillegg til Rodgers skal Arsenal være interessert i andre sterke navn som Nuno Espirito Santo. Massimiliano Allegri og Carlo Ancelotti, men det mest oppsiktsvekkende navnet på listen er Mauricio Pochettino, ifølge The Telegraph.

På spillersiden i Premier League ønsker Chelsea å kvitte seg med Olivier Giroud. Den franske spissen skal være ønsket av Inter, ifølge Calciomercato.

Klikk på bildet for å forstørre. PÅ VEI BORT: Italienske Inter skal være interessert i Chelsea-spiss Oliver Giroud

PÅ VEI BORT: Italienske Inter skal være interessert i Chelsea-spiss Oliver Giroud Foto: Alastair Grant / AP (NTB scanpix)

Manchester City ser etter forsterkninger i januarvinduet, og har peilet seg ut det uruguayanske stortalentet Nicolas De La Cruz som spiller i River Plate. 22-åringen vil koste 22 millioner pund, ifølge den argentinske avisen Olé.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag