*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

OVERGANG? Arsenal og Chelsea skal være interessert i å hente Isco fra Real Madrid.

OVERGANG? Arsenal og Chelsea skal være interessert i å hente Isco fra Real Madrid. Foto: Alvaro Barrientos (AP)

To London-klubber skal være klare for å kjempe om Real Madrid-stjernen.

The Sun sparker i gang denne lørdagen med at både Arsenal og Chelsea ser for seg en «sjokkovergang» for Isco i sommer. Real Madrid-spilleren vil i så fall koste London-klubbene 63 millioner pund, skriver avisen.

Hvis Arsenal skal ha råd til det, må de kanskje selge unna en spiller eller to også. Daily Star skriver at Pierre-Emerick Aubameyang kan havne i søkelyset til Inter - hvis Antonio Contes lag mister Lauturo Martinez i sommer.

LES OGSÅ: Misfornøyd Haaland avslører at han måtte ta et spesielt grep i pausen

Metro skriver at Arsenal også risikerer å miste stortalentet Bukayo Saka gratis etter neste sesong - da kontraktsforhandlingene med 18-åringen har vist seg utfordrende.

Oliver Giroud skal ha blitt tilbudt en pre-kontrakt med Lazio, men skal ha bestemt seg for å vente med å ta en endelig avgjørelse om fremtiden sin. Telegraph skriver at 33-åringen hadde interesse fra Tottenham i januar.

Daily Express mener å vite at Juventus er interessert i å hente Willian fra Chelsea i sommer. Utfordringen skal være at spilleren har store reservasjoner mot å spille under Maurizio Sarri igjen - og en overgang kan dermed avhenge av hvem som sitter i sjefsstolen i Juventus neste sesong.

Manchester United har også utfordringer med et av sine talenter. Tahith Chong vurderer sterkt en overgang til Inter Milan, skriver The Guardian. 20-åringen har ikke fått mange mulighetene under Ole Gunnar Solskjær så langt, og spiller som regel kamper for reservelaget.

LES OGSÅ: City-sjokket: Hvem overtar plassen i Champions League?

Joakim Maehle skal ha gjort det klart at han hopper på en mulighet til å dra til Premier League, skriver Standard. Crystal Palace skal være interessert i den 22 år gamle dansken, som bekler høyreback-posisjonen for Genk.

Et av de heteste navnene i Premier League denne sesongen er Adama Traore. I Wolverhampton leverer han varene, men i Barcelona fikk aldri spilleren ut potensialet sitt. Det kan han nå få en ny mulighet til å endre på - for Birmingham Mail rapporterer at storklubben fra Katalonia ønsker å betale gode penger for å lokke spilleren «hjem» i sommer.

Kevin Volland har uttalt at han er interessert i en overgang til Premier League. Bayer Leverkusen-spissen sa til Sport1 at det er flere aspekter ved ligaen som appellerer, men at han holder alle mulighetene åpne. Volland var koblet til Arsenal i januar.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag