*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

IKKE FÅTT DET TIL Å STEMME: Luka Jovic har slitt med å leve opp til prislappen i Real Madrid, og kan nå være på vei bort.

IKKE FÅTT DET TIL Å STEMME: Luka Jovic har slitt med å leve opp til prislappen i Real Madrid, og kan nå være på vei bort. Foto: Paul White (AP)

Real Madrid-flopp kan være på vei til London, og Arsenal kan miste stjernespilleren sin.

Til tross for at fotballen er suspendert i hele Europa på grunn av koronaviruset, betyr ikke det at storklubbene ikke planlegger for neste sesong allerede. Real Madrid-spiller Luka Jovic har ikke fått det til den spanske storklubben etter overgangen fra Eintracht Frankfurt.

Les også: Premier League-klubbene vil fullføre sesongen for enhver pris: Nå kommer Gary Neville med et svært uvanlig forslag

Ifølge The Mirror har 22-åringen også havnet i unåde hos Real Madrid etter å ha brutt karantenereglene da han fløy fra Spania til Serbia. Derfor skal den spanske klubben ha tilbudt Jovic til London-klubbene Chelsea og Tottenham, ifølge den engelske avisen.

Les også: Real Madrid-spiss fulgte ikke landets korona-regler: President raser og truer med fengsel

Arsenal-spiller Pierre-Emerick Aubameyang sin kontrakt går ut sommeren 2021, men allerede nå ryktes det om at gabonesiske spissen vil forsvinne lenge før det. Storklubber som Manchester City og Barcelona skal være klare til å hente måltyven, skriver Daily Express.

Les også: Ole Gunnar Solskjær er mye tøffere enn folk tror - og han kan fortsatt vise seg å være riktig mann for Manchester United (+)

Inter-spiller Lautaro Martinez har blitt koblet til storklubber lenge, og Barcelona har ikke lagt skjul på interessen. The Evening Standard skriver at Chelsea, som ønsker seg en ny stjernespiss til neste sesong, også er interessert i den argentinske juvelen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag