Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Reuters/Scanpix

Robin van Persie kan hjelpe Arsenal og Arsene Wenger.

29.12.12 11:01

Arsene Wenger ønsker å hente Manchester Uniteds Nani til Arsenal. Nå håper manageren at salget av Robin van Persie til United forrige sommer vil hjelpe han på forhandlingsbordet, skriver Daily Mirror.

Sir Alex Ferguson er også ute etter å handle hos andre Premier League-klubber, melder Daily Mail. United-manageren skal være klar til å legge inn et nytt bud på Evertons venstreback Leighton Baines. Budet på 28-åringen, som også er ønsket av Chelsea og Paris St. Germain, skal være på 15 millioner pund.

Hos naborivalen Manchester City er spillere på vei ut av portene på Etihad, blant annet Joleon Lescott. De lyseblå skal være villige til å selge forsvarspilleren for åtte millioner pund i januar, skriver The Sun.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Foto: Getty Images/All Over Press

I London vurderer Chelsea å gjøre et fremstøt for å sikre seg Sevilla-spiss Alvaro Negredo.

Birminghams økonomiske situasjon kan tvinge dem til å måtte selge målvakten Jack Butland, forteller Daily Mirror. Det åpner dørene for Liverpool som jakter på signaturen til 19-åringen.

Vi hopper tilbake til The Emirates for å legge til at Arsenal fremdeles ønsker å hente Yann M'Vila fra Rennes, melder Metro.

Sunderland vil diskutere mulighetene for en permanent overgang for Danny Rose, som er på lån fra Tottenham, skriver Sunderland Echo.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.