*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Stu Forster / Getty / All Over Press

Er dette mannen som skal styrke Tottenham-angrepet?

26.01.13 16:36

At Tottenham har behov for en angripet eller to til har vært mye omtalt hele sesongen.

Nå hevder radiostasjonen Talksport at Celtics Gary Hooper kan være på vei til White Hart Lane. Spurs skal være et hestehode foran Norwich i kampen om å sikre seg den 24-årige spissen.

Daily Mirror hevder Stoke forsøker å sikre seg Arsenal-back Carl Jenkinson på lån, men Arsène Wenger skal være skeptisk til å slippe 20-åringen, selv på et kortere leieopphold.

Fredag ble det dog klart at Emmanuel Frimpong lånes ut fra Arsenal til byrival Fulham for resten av sesongen.

Hos Daily Mail meldes det at Fulham også forsøker å snappe den sørkoreankse venstrebacken Yun Suk-young foran nesa på QPR.

Klubbløse Kieron Dyer, som tidligere i januar ble løst fra kontrakten i QPR, kan havne i Championship og Middlesbrough, meldes det i samme avis.

Samtidig skal West Bromwich-spiss Peter Odemwingie ha levert inn en søknad om å bli solgt. Ifølge The Sun dreier det seg om et ønske om overgang til Harry Redknapps mannskap på Loftus Road.

Se mer nytt fra engelsk fotball her:

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'i0twb4akehz21pxp0uyzro758', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-i0twb4akehz21pxp0uyzro758', 'eplayer14');

Flere italienske medier hevder Inter-spilleren Phillipe Coutinho (20) kan være klar for Liverpool tidlig i neste uke.

Midtbanespilleren forventes å forsvinne til Anfield fordi Liverpool-manager Brendan Rodgers nå skal ha innrømmet at rødtrøyene ikke er ferdig med å hente inn januarforsterkninger.

I Wigan kan det gå mot utskiftninger i angrepssleddet. Palermo skal være ute etter Mauro Boselli (27), Wigans rekordinnkjøp, som ankom klubben i 2010 for seks millioner pund, skriver Wigan Today.

Samtidig meldes det hos Talksport at Roberto Martinez ønsker seg mexicaneren Aldo de Negris (29) som ny spiss. Han spiller for Monterrey i hjemlandet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag