Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

- Legg inn bud på meg, oppfordrer Evertons Marouane Fellaini.

Belgiske Christian Benteke er en ettertraktet mann, etter solid spill for Aston Villa denne sesongen. Nå går manager Paul Lambert imidlertid ut og advarer andre klubber: 22-åringens verdi er nå doblet siden Aston Villa betalte 7 millioner pund for ham sist sommer. (The Sun)

Newcastle-direktør Derek Llambias har innrømmet at han beundrer Liverpools Andy Carroll, som for tiden er på lån hos West Ham. At 24-åringen ifølge avisa Newcastle Chronicle skal være åpen for en retur til gamleklubben i nordøst, er heller antakelig ikke en nyhet som Newcastle-fansen rister på hodet over. (Newcastle Chronicle)

Men West Hams midtbanespiller Kevin Nolan vil ikke la Carroll ta et enkelt valg: Den rutinerte herremannen Nolan sier at han håper Andy Carroll blir værende på Upton Park denne sommeren. (Daily Mirror)

«Om dere vil ha meg, så legg inn et bud.» Det sier Evertons Marouane Fellaini til Chelsea, og oppfordrer londonlaget til å vise at de mener alvor i sin jakt på å hente belgieren til Stamford Brige. (The Sun)

QPR-manager Harry Redknapp avslører at rekordsigneringen Christopher Samba allerede tiltrekker seg interesse fra «store klubber», uten at han vil nevne navn. (Press Association)

Rafael Benitez har så langt ikke overbevist Chelsea-fansen om at han var rett mann til å erstatte populære Roberto Di Matteo som manager for blåtrøyene. Nå ryktes det om at Benitez får sparken dersom Chelsea taper hjemme mot Wigan på lørdag - og at Wigan-manager Roberto Martinez er mannen som i så fall vil ta over skuta. (The Sun)

Andre Villas-Boas er irritert. Grunnen er at Emmanuel Adebayor ikke rakk deadlinen som Tottenham-manageren hadde satt for å komme hjem fra Afrika-mesterskapet, og togoleseren må nå vente seg en straff fra sjefen. (Daily Mirror)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', '', '', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'eplayer14');

Kilde: BBC

Reklame

Opptil 65 prosent på verdens beste bokser