Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Bogdan Maran (Ap)

En av disse skal være på vei til Barcelona.

04.05.13 11:27

Det er mye som foregår i Chelsea. José Mourinho skal stå klar til å ta over klubben, og det er godt nytt for de to klubblegendene Frank Lampard og John Terry. Mourinho har nemlig lyst til å beholde de to spillerne, til tross for tidligere signaler fra klubben. (The Sun)

En annen klubblegende er Steven Gerrard. Nå skal Liverpool-spilleren være klar for å skrive ny kontrakt med klubben sin.

The Sun hevder videre at Harry Redknapp må gå ned i lønn, slik klubben gikk ned i divisjonssystemet. Dessuten skal Arsene Wenger være klar for å bli i Arsenal lenge.

Enten så scorer han, eller så blir han koblet vekk fra klubben. Ja, vi snakker om Edin Dzeko. Nå hevder Daily Mirror at Manchester City er villige til å bytte bort spissen, hvis de får Edinson Cavani tilbake. Spørs om det ikke er snakk om noen millioner, også ...

Selv om han har uttalt at han ikke er interessert i fotball, er Benoit Assou-Ekotto ganske god. Det har Tottenham hatt bruk for. Nå forteller Daily Mail at backen ønsker å bli i London-klubben.

Les flere rykter under videoavspillingen.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('16i1m8ibj77gv1lm2nquhf86nu', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'bjqxw03jwufv1cu7ryf724039', 468, 464, 'perf16i1m8ibj77gv1lm2nquhf86nu-bjqxw03jwufv1cu7ryf724039', 'eplayer14');

En klubb med økonomiske muskler er PSG. Ryktene har sagt at de er villige til å bruke litt av sine penger på Arsenals Bacary Sagna. Nå hevder The Mirror at dette likevel ikke skjer. Sagna har bestemt seg for å bli i England og Arsenal, visstnok.

En gang i blant scorer David Luiz fantastiske mål. Den siste tiden har han også hevet forsvarsspillet sitt. Slikt legges merke til, også av storklubber som Barcelona. Chelsea-spilleren skal koste 40 millioner pund, mener Daily Mail.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Getty Images

Norwich skal være på spissjakt, og Gary Hooper er mannen. Celtic-spissen er visstnok akkurat det Norwich trenger for å hevde seg, forteller The Sun.

Vi avslutter med Manchester City-sjef Roberto Mancini. Daily Star forteller at han for første gang har fortalt at han kanskje ikke er City-sjef neste sesong. Hører du, Mourinho - du har valgmuligheter!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.