Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Cristina Quicler (Afp)

Alvaro Negredo nærmer seg Premier League.

13.07.13 11:26

Midtbanespilleren Joey Barton skal ha kommet til enighet om å returnere til Marseilles, på grunn av QPRs pågående restrukturering av spillerstallen.

Manchester City-manager Manuel Pellegrini skal stå klar til å sende i vei et bud på PSG-spiller Zlatan Ibrahimovic, melder Daily Mirror.

Les mer:- Zlatan er ønsket i Manchester.

Vi holder oss i den lyseblå delen av Manchester, fordi Pablo Zabaleta ønsker å reise til Italia og spille for Fiorentina, forteller Goal.com.

Alvaro Negredo kan også være på vei til City, og en overgang virker nært forestående etter at Sevilla-trener Unai Emery gikk ut og så at det var best for alle om han dro, melder Manchester Evening News.

Tottenham forbereder et tilbud på 20 millioner pund for Aston Villa-spiller Chritian Benteke, skriver Daily Telegraph. Klubben mener at prislappen på 25 millioner pund, som Villa har satt, er urealistisk.

Wayne Rooney skal ifølge Daily Star fremdeles ønske seg bort fra Manchester United, og Chelsea har troen på at de kan lande en avtale verdt rundt 25 millioner pund.

Romas Daniele De Rossi er også en spiller som er ønsket av Chelsea. London-klubben skal ha stablet sammen 11,2 millioner pund som de vil tilby Roma for 29-åringen, skriver Metro. Det skal gjelde en langtidskontrakt.

Real Madrid skal ha sendt et bud på 36 millioner pund for Juventus midbanespiller Arturo Vidal, melder TalkSport. 26-åringer er også på ønskelisten til Manchester United.

Manchester United-manager David Moyes vil rette blikket mot Italia og Lazio for å få hentet den offensive midtbanespilleren Antonio Candreva, hvis de regjerende engelske seriemesterne ikke klarer å sikre seg Barcelonas Thiago Alcantara, skriver Daily Express.

Arsenal er på jakt etter ny målvakt og Newcastles Tim Krul er høyaktuell, melder Daily Star.

Samtidig skal Nicklas Bendtner ønske seg bort fra The Gunners og til opprykkslaget Hull, for å bli gjenforent med manager Steve Bruce, forteller The Sun.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.