Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Martin Rickett (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Dårlige nyheter for Manchester United-fansen.

Manchester United-manager David Moyes regner ikke med at det kommer inn mange nye spillere i overgangsvinduet i januar, selv om han kun fikk inn ett stort navn denne sommeren, skriver Daily Mail.

Paris St-Germain-spiss Edinson Cavani forteller til Daily Mail at landsmannen og Liverpool-spiss Luis Suarez venter på en overgang til Real Madrid. Ifølge Cavani hadde ikke Suarez noe ønske om å gå til Arsenal.

En annen av PSGs angrepsspillere har også uttalt seg om andre spillere. Zlatan Ibrahimovic skal ha oppfordret Manchester Uniteds Wayne Rooney til å komme til Ligue 1-klubben, melder Metro.

West Ham kan resignere 29 år gamle Carlton Cole, skriver TalkSport. Spissen ble frigitt fra klubben etter landslagspausen.

Michael Carrick ønsker å skrive under på en ny kontrakt for Manchester United og avslutte karrieren i klubben som han har spilt for siden 2006, melder The Sun.

Vi tar også med at tidligere Sunderland-manager Martin O'Neill er favoritt til å ta over trenerjobben i Fulham, hvis Martin Jol får sparken, skriver The Sun.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!