*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Getty / All Over Press (2011 AFP)

Solskjær til Cardiff, Solskjær ikke til Cardiff. Storkjøp vil bort fra England.

10.07.14 13:39

Vi starter lørdagens spalte med opplysningen om at Cardiff angivelig føler seg sikre på at Tippeligaens- og Moldes egen Ole Gunnar Solskjær blir klubbens neste manager.

Ifølge The Times er kilder, som oppgis som ledere i den walisiske klubben, trygge på at den tidligere Manchester United-spissen overtar roret etter Malky Mackay.

Samtidig meldes det fra Talksport at Solskjær ikke kommer til å takke ja til en managerjobb hos Cardiff. Radiostasjonens kilde for denne påstanden er ingen ringere enn tidligere Swindon-, Sheffield United, Middlesbrough og Barnsley-spiller Jan Åge Fjørtoft.

Den sparkede Cardiff-manageren Mackay er nå for øvrig en het kandidat til å overta managerstillingen i West Bromwich. Dette skriver Daily Express, etter at WBAs angivelige førstevalg, spanske Pepe Mel, har takket nei til et tilbud fra klubben.

En annen klubb som også har sparket manageren, Tottenham, skal trolig gjøre noen utskiftninger i spillerstallen i januar. Rekordkjøpet Erik Lamela kan være den første som sendes bort fra White Hart Lane under nyansatte Tim Sherwoods regime.

Daily Mirror hevder 21-åringen ønsker å bli lånt ut, og at Inter og Atlético Madrid er interesserte i å forsterke med argentineren. Lamela kostet hele 30 millioner pund da han ble hentet til Spurs så sent som i sommer.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Getty Images / All Over Press

Tottenham og erkerival Arsenal skal sammen med Barcelona være interesserte i å sikre seg Wolfsburgs brasilianer Luiz Gustavo. 26-åringen var en del av Bayern Münchens mesterligavinnende tropp forrige sesong, og skal nå være åpen for å forlate Bundesliga, hevder Daily Express.

Fra Daily Mail hevdes det at spanske Valencia vil forsøke å hente Edin Dzeko fra Manchester City i januar.

Ryktemakerne i Caughtoffside påstår at Arsenal også er beredt til å betale QPR tolv millioner pund for spissen Loïc Rémy. Franskmannen har imponert på utlån i Newcastle denne sesongen.

Dyre overganger til «The Gunners» er tydeligvis blitt et favorittema i mediene etter at Arsène Wenger betalte en overgangssum i rekordklassen for Mesut Özil i august.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: RAUL ARBOLEDA (Afp)

Nå meldes det fra diverse kilder i Portugal at franskmannen også er villig til å betale 34 millioner pund for Portos colombianske storscorer Jackson Martínez (27).

Også andre steder i London foregår det ting. Crystal Palace-manager Tony Pulis har ifølge Daily Mirror fått penger til å forsterke stallen med Celtics midtbanespiller Joe Ledley (26) og Lyon-spiss Bafetimbi Gomis (28).

West Ham har havnet under nedrykksstreken og melder at manager Sam Allardyce vil gjøre endringer i troppen. Algerie- og Inter-spiss Ishak Belfodil (21) står på ønskelista, men Big Sam må regne med kamp fra byrival Fulham og Real Betis, melder Talksport.

I tillegg er den skadeforfulgte kroatiske spissen Mladen Petric ferdig på Boleyn Ground etter bare tre måneder. 32-åringen kom gratis fra Fulham i sommer, men har aldri kommet seg tilbake på samme nivå som ved starten av forrige sesong.

Annonsebilag