*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Andrew Winning / Reuters / NTB scanpix

Eden Hazard kan bli lagkamerat med Zlatan

02.07.14 09:34

Det internasjonale overgangsvinduet er åpnet igjen, og ryktene rundt eventuelle overganger har begynt å florere på nettet.

Fra førstkommende mandag, den 6. januar, vil Nettavisen følge overgangsvinduet LIVE, minutt for minutt, frem til det stenger i slutten av måneden.

Wayne Rooneys kontrakt med Manchester United går ut sommeren 2015. Nå innrømmer David Moyes at det ikke er noen garanti for at Rooney kommer til å skrive under på en ny avtale med klubben om de ikke skulle klare å kvalifisere seg for neste sesongs Champions League. Landslagsspissen tjener rundt 2,5 millioner kroner i uken.
(Daily Mail)

Aston Villa-manager Paul Lambert er kjent for å signere billige spillere som ikke har imponert særdeles mye på toppnivå. Nå skal han forsøke seg igjen, denne gang med et bud på 1,5 millioner pund for Norwich-spiller Wes Hoolahan.
(Daily Mirror)

Paris Saint-Germain har en bankkonto de fleste andre klubber drømmer om. Nå vurderer de å bruke en betydelig sum av disse pengene på å hente Eden Hazard. Det ryktes at den franske klubben kan komme til å vente til sommeren før de gjør et framstøt mot Chelsea-spilleren.
(Daily Star)

Stephen Ireland har ikke lyktes å komme tilbake på det nivået han hadde da han spilte for Manchester City for noen sesonger siden. Denne sesongen har han vært utlånt fra Aston Villa til Stoke, og nå ryktes det at sistnevnte klubb vil forsøke å hente Ireland på permanent basis i løpet av overgangsvinduet i januar.
(Daily Express)

Arsenal har store skadeproblemer på spissene sine. Både Olivier Giroud og Nicklas Bendtner er ute med skade i flere uker, og Arsene Wenger vurderer nå å hente inn en ny spiss. Bayern Munchen-spiss Mario Mandzukic skal stå øverst på blokka til Wenger, men det ser vanskelig ut for den franske manageren å få fullført en avtale i løpet av januar.
(Daily Mail)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag