Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images / All Over Press

Storklubb vil hente Chelseas Eden Hazard.

11.01.14 10:00

Den nye Fulham-manageren Rene Meulensteen skal være klar til å snappe både Ravel Morrison og Mohamed Diame fra West Ham, skriver Daily Express.

I Manchester jobber David Moyes og Manchester United med å forsterke laget. De regjerende seriemesterne skal være nære å få sikret signaturen til Benficas forsvarspiller Ezequil Garay, men må trolig vente til slutten av sesongen før den tidligere Real Madrid-spilleren er på plass på Old Trafford.

Samtidig skal de regjerende seriemesterne også være klare til å legge rundt 24 millioner pund på bordet for å friste 23 år gamle Ilkay Gundogan bort fra Borussia Dortmund, melder Daily Mirror.

Arsenals Bacary Sagna står uten kontrakt etter sesongen og skal ifølge Daily Mail være et mål for Roberto Mancini og Galatasaray. Den tidligere Manchester City-manageren skal vurdere å legge inn et bud på fire millioner pund for 30-åringen.

Ifølge Metro skal The Gunners være interessert i å hente Romas Mattia Destro til England. Lyons Yoann Gourcuff og Juventus Sebastian Giovinco er også på ønskelisten til Arsene Wenger.

Vi forflytter oss til en annen del av London, for Chelsea kjemper om å få hentet Kurt Zouma fra franske Saint-Étienne, skriver The Times. Samtidig har Inter Milan kastet seg inn i kampen om fotballtalentet.

Midtbanespiller Michaels Essien kan gjøre slutt på sitt marerittopphold i Chelsea ved å gå på lån til AC Milan. - Det er sant at han kan forlate Chelsea denne vinteren, sier Essiens agent, ifølge Daily Express.

I Frankrike rapporteres det om at Paris St-Germain vurderer å legge inn et bud for Chelseas Eden Hazard, samtidig sier Mourinho at 23-åringen har blitt deres viktigste spiller og at han ikke er til salgs for noen pris, skriver The Guardian.

Hull City har fyrt løs med et dobbeltbud på Evertons Nikica Jelavic og West Bromwich Shane Long, melder Hull Daily Mail.

Norwich kjemper en bitter kamp mot den tidligere manageren Paul Lambert, som nå ønsker å hente Wes Hoolahan til Aston Villa, forteller Daily Telegraph.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.