Denne helgen blir sannsynligvis sommerens travleste på overgangsfronten. Rykter og overganger kommer i fleng. Her er lørdagens ryktebørs.

*Bayern München skal ha kastet seg inn i kampen om Tottenham-spissen Dimitar Berbatov. Bulgareren har lenge blitt linket til Manchester United, men nå håper tyskerne og kapre han foran den røde nesa til Sir Alex Ferguson (Flere kilder).

*United skal imidlertid likevel være i førersetet i kampen om Berbatov. Flere engelske aviser vil ha det til at spissen kommer til å signere for rødtrøyene så fort Tottenham har sluttført overgangen til russeren Roman Pavljutsjenko (Flere kilder).

*Pavljutsjenko landsmann, Andrej Arsjavin, ser ikke ut til å havne i England i løpet av sommerens overgangsvindu. Tottenham skal nemlig ikke være i stand til å betale de 220 millionene som Zenit St. Petersburg krever for playmakeren (Flere kilder).

*Tottenham har i stedet vendt blikket mot Sporting Lisboas taklesterke midtbanesliter Miguel Veloso (Daily Mirror).

*Tottenham-manager Juande Ramos er for så vidt interessert av det meste som kan krype og gå denne sommeren. Anderlecht-forsvareren Nicolas Pareja er også aktuell på White Hart Lane (Daily Mail).

*Robinhos mye omtalte overgang til Chelsea er i ferd med å kollapse. Driblefanten fra Brasil har blitt beordret hjem til Real Madrid for å trene med klubben. Dermed tyder mye på at 320 millioner kroner ikke er nok til å tvinge fram et salg (Daily Express).

*Liverpools jakt på Albert Riera nærmer seg en løsning. Espanyol-vingen, som er verdsatt til 80 millioner kroner, kan bli klar for merseysideklubben i løpet av svært kort tid (The Sun).

*En ving inn på Anfield, betyr trolig at en ving forsvinner ut. Jermaine Pennant skal i hvert fall stå høyt på Blackburns ønskeliste og det er ventet at Paul Ince vil prøve å hente kantspilleren før overgangsvinduet stenger (Daily Mirror).

*Arsenal-manager Arsène Wenger har fortsatt mye penger å rutte med. Rundt 300 millioner kroner skal stå til franskmannens disposisjon, om han vil styrke stallen ytterligere (Flere kilder).

*Aston Villa-manager Martin O’Neill leter en enda en spissmakker til John Carew. Nordiren vil prøve å hente West Hams kraftspiss Dean Ashton til Villa Park (Daily Mirror).

*Skulle et bud på Ashton mislykkes, er det ikke noe i veien for at O’Neill henter Peguy Luyindula fra Paris St. Germain i stedet (The Times).

*Argentinske Pablo Zabaleta er så godt som klar for Manchester City. Høyrebacken hevder han sa nei til et tilbud fra Juventus, for å spille for de lyseblå (The Times).

*Zabaletas ankomst på City of Manchester Stadium, åpner for et salg av kroatiske Vedran Corluka. Tottenham skal etter sigende være interessert i forsvareren (The Times).

*Racing Santander-spissen Ebi Smolarek er klar for Bolton. Polakken kommer på lån, men Bolton har en opsjon på kjøp (The Times).

*Luis Sahas overgang fra Manchester United til Everton kan bli sluttført lørdag. Spilleren går gratis fra de regjerende Premier League-mesterne (The Times).

Kilder: The Times, Daily Mirror, The Sun, Daily Mail, BBC.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).