Sagaen om Cristiano Ronaldos framtid tok slutt i sommer. Portugiseren fikk det akkurat som han ville, og endte til slutt opp i Real Madrid. Men Ronaldo er ikke ferdig med Manchester United, for nå vil vingen angivelig ha en tidligere lagkamerat med seg til Spania. Ronaldo skal nemlig ha oppfordret Wayne Rooney til å komme til Real også. Visst kan det sies at Rooney kunne ha godt av litt sol, men all den tid det er The Sun som rapporterer tar vi det med en ørliten klype salt.

Manchester City er interessert i omtrent alt som kan krype og gå av fotballspillere. Nå ryktes det at Barcelonas Thierry Henry skal ha kommet på kant med Barca-sjef Pep Guardiola, og da er selvfølgelig City-manager Mark Hughes på alerten skal vi tro Daily Mirror. Likevel er det vanskelig å se for seg Henry i en annen trøye i Premier League, enn den røde til Arsenal. Spesielt etter at franskmannen tidligere i høst ytret et ønske om å returnere til London i framtiden.

Sunderland er fortsatt interessert i Wigans Maynor Figueroa, til tross for at forsvarsspilleren er ute med en kneskade, skriver Daily Mirror.

Wigans Roberto Martinez er klar til å sikre seg Espanyols spiss Raul Tamudo, for å erstatte Marlon King, melder Daily Mirror. Tamudo har i mange år vært selve symbolet på Espanyol, men de siste årene har han ikke vært like fremtredende.

Chelsea har i utgangspunktet ikke lov til å handle spillere før om et drøyt år. Likevel står London-klubben klar til å hente Thorstein Helstads lagkamerat i Le Mans, Sebastien Corchia.

Hull skal sette i gang en intern gransking av klubbens aktiviteter på overgangsmarkedet de siste to årene, skal vi tro Daily Mail. Dette henger nok sammen med at Adam Pearson er ny styreformann i Hull. Samtidig spekuleres det i at Phil Brown kan fort få sparken, og da står Pearsons venn Paul Jewell klar til å ta over tigrene fra Bath. Jewell har tidligere vært manager for Wigan.

Kieron Dyer var en gang en av stjernene på det engelske landslaget, og et av de største talentene i engelsk fotball. Men så har skader vært en bremsekloss for Dyers karriere, til tross for at han fortsatt hever en pen ukelønn i West Ham. Nå er vingen skadet på ny, med en strekk på baksiden av låret. Skaden oppsto i det Dyer nærmet seg spill for førstelaget, og føyer seg dermed inn i rekken av uheldige skader.

Fabio Capello tar ikke dritt fra noen. Nå svarer han på kritikken fra Manchester United-manager Sir Alex Ferguson. Ferguson har vært kritisk til den fysiske forfatningen til de engelske landslagsspillerne når de returnerer fra samling. Capello sier nå at de engelske spillerne som kommer fra landskamper skal være piggere enn de fra andre land.

Portsmouth har slitt med pengeproblemer i hele høst, men ble berget i siste liten. Nå har de også betalt ut lønn til spillerne i oktober, men først etter å ha fått et lån på 15 millioner pund, skriver The Guardian.

Arsene Wenger har ikke vært like hissig på å være kontroversiell i media de siste årene. Kanskje har det sammenheng med at Arsenal ikke har vært helt i toppen de siste årene? Uansett ser det ut til at Wenger har funnet igjen sin gamle, frekke tone. For i forkant av lørdagens lokaloppgjør mot Tottenham, legger ikke Wenger skjul på at Tottenham har en jobb å gjøre dersom de skal kunne nevnes i samme åndedrag som Arsenal. Spørs om det er nok til å tenne Harry Redknapps gutter?

Fulham-manager Roy Hodgson har avslørt at han trakk seg fra et bud på 4 millioner pund for Marlon King, da klubben fikk vite at King har sonet en fengselsstraff, skriver Daily Mirror.

Rio Ferdinand har ikke hatt noen god start på årets sesong. Etter å ha vært suveren de siste sesongene for Manchester United, har midtstopperen virket ukonsentrert og umotivert i høst. Kritikerne har hevdet at Ferdinand har mistet fokuset på fotballen. Uansett kjemper han nå for å motbevise dette og trakk seg denne uken fra premieren på filmen «Dead Man Running». Sir Alex Ferguson ble da også spurt om Ferdinands form denne sesongen, og nok en gang var ikke Ferguson imponert over spørsmålene fra reporterne. «Jeg tillegger denne kritikken til den moderne kulturen det er blitt for å ydmyke mennesker». Klart svar der altså, fra en mann som nylig nærmest kastrerte dommer Alan Wiley offentlig.

Stokes Danny Collins spilte under Roy Keane, da den nåværende Ipswich-manageren var sjef for Sunderland. Keanes rykte som knallhard er viden kjent, men Collins kan avsløre at ryktet til Keane er ingenting i forhold til tiden da Mick McCarthy regjerte på Stadium of Light. Knallharde sinneutbrudd var visstnok ingen sjeldenhet fra den nåværende Wolves-manageren

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her