Vi starter helgen med en aldri så liten trist nyhet. For uansett om man er Manchester United-supporter eller ikke, er Paul Scholes en mann det er umulig å mislike. 35-åringen har vært en trofast tjener for de røde djevlene siden 1994, men nå melder flere engelske medier at tiden er kommet for at veteranen gir seg i klubben. Scholes, som står med 98 ligamål for Manchester United, forlater klubben til sommeren, hevdes det.

Om vi flytter oss mot sentrum av byen, er Manchester City som vanlig på spillerjakt. Daily Mirror skriver at rikmannsklubben nå vil hente Milans Gennaro Gattuso, ettersom italieneren avslo et kontraktsforslag fra klubben i motehovedstaden.

Men ingen ryktebørs uten motstridende rykter. Milans visepresident Adriano Galliani forteller nemlig at verken Manchester City eller Chelsea har vist interesse for nevnte Gattuso, melder The Independent.

Chelseas manager Carlo Ancelotti har forresten kunngjort for Manchester City at de aldri vil få fatt i John Terry, skriver Daily Star.

I Frankrike har Bordeaux ifølge Daily Mirror fastslått at klubben ikke har intensjoner om å selge spissen Marouane Chamakh. Den franskfødte marokkaneren jages av Arsenal, men med et nytt fransk seriegull innenfor rekkevidde kan det altså se ut til at Premier League-drømmen forblir nettopp en drøm for denne gang.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Adem Ljajic var så godt som klar for Manchester United, men på onsdag bekreftet de regjerende seriemesterne at de likevel ikke ville følge opp budet på 9 millioner pund for serberen. Det har ført til at Ljajic er i «psykisk sjokk», skriver The Guardian.

Grunnen til at Manchester United trakk seg fra avtalen er kanskje finansielle problemer? I alle fall hevder The Times at Glazer-familien, som eier klubben, har problemer med å skaffe til veie deler av gjelden på 700 millioner pund som klubben har pådratt seg.

Vi drar sørover, og til London. Tottenham har så stor tro på skadeforfulgte Ledley King at de har tilbudt 29-åringen en ny kontrakt verdt 70.000 pund i uken, melder alle tabloidavisers mor - The Sun.

Liverpool frykter at den vedvarende lyskeskaden til Fernando Torres vil frarøve spissen muligheten til å spille VM-fotball for Spania neste sommer, skriver The Times.

Manchester Citys Shaun Wright-Phillips holder fortsatt kontakten med sin tidligere lagkamerater i Chelsea. Ifølge The Sun går nemlig mye av City-vingens fritid med til Xbox og Call of Duty, der han spiller mot John Terry og Frank Lampard.

Og til slutt: Everton-manager David Moyes ser ikke problemene for bare løsninger. Når det skadeforfulgte Everton-mannskapet tar imot Tottenham på søndag, vurderer Moyes nemlig å sette seg selv inn på laget, skriver The Independent...

Kilde: BBC

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!