Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

«Superagenten» er i aksjon for å få Wayne Rooney vekk fra Old Trafford.

Den franske yndlingen Moussa Sissoko signerte i november en forlengelse av kontrakten med Toulouse, som binder ham til klubben fram til 2013. Det ser imidlertid ikke ut til å plage Manchester United, som har blandet seg inn i jakten på 20-åringen. Fra før er Tottenham interessert i Sissoko, men nå vil altså Sir Alex Ferguson hente talentet til Old Trafford - samtidig som United er villige til å slippe Zoran Tosic til Tyskland og Köln. (Daily Mail)

Man gir og får også i fotballverden, men det spørs om Manchester United er villige til å gi slipp på Wayne Rooney. Derfor har Real Madrid engasjert «superagenten» Pini Zahavi, som tidligere har vært med på å hente både Rio Ferdinand og Juan Sebastián Veron til nettopp United, for å lokke Rooney til sydligere strøk. (The Sun)

I sentrum av arbeiderbyen må Manchester City tåle et negativt svar fra Crystal Palace i forsøket på å hente spissen Victor Moses for 2 millioner pund. Det betyr at Arsenal kan komme til å prøve seg på 19-åringen som er født i Nigeria, men som har engelsk pass. (Daily Star)

Stemningen i lokalene på City of Manchester Stadium blir kanskje ikke bedre av at Racing Santanders Sergio Canales, som har vært i manager Roberto Mancinis kikkertsikte, nå er klar for Real Madrid. (Daily Mail)

Samtidig er visstnok klubbens angrepsvåpen Robinho nær ved å forflytte seg til hjemlandet og klubben Santos, i det som vil være en låneavtale ut sesongen. Robinho kom til Real Madrid fra nettopp Santos i 2005. (The Sun)

Her er oversikten: Alle Premier League-overgangene!

Chelsea-manager Carlo Ancelotti forteller at Joe Cole, hvis kontrakt ender etter denne sesongen, vil befinne seg i klubben også neste sesong. (The Guardian)

Mens Steve Bruce i Sunderland bekrefter at Aston Villas høyreback Habib Beye er en interessant mann, etter at forsøket på å hente Guy Demel fra Hamburg ikke lyktes. (Daily Mirror)

Blackburn sliter på nedre halvdel av tabellen. Kanskje er Eidur Gudjohnsen mannen som kan rette opp på det: Manager Sam Allardyce er i alle fall interessert i å hente islendingen på lån fra Monaco. Også Stuttgarts tyrkiske midtbanespiller Yildiray Basturk er ønsket på Ewood Park, meldes det. (Daily Mail)

At Benni McCarthy ønsker seg bort fra Blackburn er ingen hemmelighet. West Ham er den heteste kandidaten for sørafrikaneren, men londonklubben ønsker å hente McCarthy gjennom en 18 måneder lang låneavtale - for å omgå detaljene rundt en søknad om arbeidstillatelse. (Daily Mirror)

Vår egen Morten Gamst Pedersen kan også forsvinne fra Ewood Park: Vadsøværingen skal være i samtaler med Fenerbache om en overgang allerede i januar. (Daily Mirror)

I Fulham er det imidlertid fortsatt nordmenn - snart kanskje i selskap med en sveitser. Klubben har lagt inn et bud på Basel-spilleren Marco Streller, som er verdsatt til 6 millioner pund. (Daily Mail)

Både Bolton og West Ham ønsker seg rabatt i januarhandelen, og ser på Burnley-forsvareren Clarke Carlisle som et ideelt kjøp. (Daily Mirror)

Kilde: BBC

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar