Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

Sjekk handlelisten til Roy Hodgson.

Ashley Cole er lei engelsk fotball, enten det er landslag eller klubb. Nå ønsker han seg langt bort, og Real Madrid er i ferd med å legge inn et bud på Chelsea-spilleren verdt over 250 millioner kroner.

José Mourinho bryr seg ikke om VM-fiaskoer. I tillegg til Cole er den ferske Real Madrid-treneren svært ivrig på Steven Gerrards signatur. Den spanske toppklubben er villig til å gi Rafael van der Vaart og Fernando Gago til Liverpool hvis de blir enige om en byttehandel.

Merseysideklubben, på sin side, har fulgt nøye med på det pågående mesterskapet. Nyansatte Roy Hodgson har fått med seg at Yashuhito Endo imponerte for Japan og er nå villig til å legge inn et bud på midtbanespilleren, som for tiden spiller hjemme i Gamba Osaka.

Van der Vaart er for øvrig ikke den eneste nederlandske spilleren som kan være på vei fra Spanias hovedstad til Liverpool. Premier League-klubben skal være villig til å punge ut 80 millioner kroner for venstrevingen Royston Drenthe.

Hodgson klarer ikke holde fingrene av fatet. Joe Cole er ferdig i Chelsea og den tidligere Fulham-treneren kjemper mot Arsenal og Tottenham for å sikre seg signaturen til midtbanespilleren.

Men har de rød råd til å handle til den store gullmedaljen? Salg av Gerrard og Fernando Torres ville selvfølgelig gitt penger i kassa, men Hodgson gjør sitt beste for å overbevise stjernespillerne om å bli på Anfield.

Les hvordan Hodgson har tenkt til å sikre seg Gerrard og Torres

Jamie Carragher har i alle fall tro på at lagkameratene ikke vil svikte klubben. "Målet vårt er å komme tilbake i Champions League" har Liverpool-forsvareren sagt, og mener Gerrard og Torres vil fortsette i klubben minst én sesong til.

Også Manchester City er rause med lommeboka. Klubben er villig til å gi Lazio nærmere 150 millioner kroner for den serbiske venstrebacken Aleksandar Kolarov.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

West Ham tilbyr Nice 100 millioner kroner for den franske spissen Loic Remy. Hammers er også interessert i den unge scoringsmaskinen til Santos, Neymar.

Et annet ungt talent som er hot på markedet er Neftchi Bakus 18-åring Araz Abdullayev. Everton er i ferd med å sikre seg midtbanespilleren.

Kilder: Daily Mirror, caughtoffside.com, footylatest.com, Daily Mail, Guardian

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

8 superkupp på kjøkkenutstyr

Kommentarer til denne saken