Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

Roy Hodgson lykkes når få andre gjør det.

Harry Redknapp vet å gripe sjansen, og prøver seg på Ashley Young etter at Aston Villa ble slått ut av Europaligaen denne uken. Vingen har innrømmet at han er usikker på fremtiden i John Carews klubb, og en overgang til Tottenham skal være aktuelt.

Og september kan bli en dyr måned for Spurs. Redknapp jakter også på signaturen til den brasilianske spissen Luis Fabiano. Sevilla-spilleren har en meget eksklusiv prislapp på 225 millioner kroner.

Emmanuel Adebayor gir stadig uttrykk for ønsket om å forlate Manchester City, men har nå fått beskjed fra Roberto Mancini om fokusere på å beholde plassen sin i den blå troppen.

Keeper Shay Given skal derimot ha fått tillatelse til å forlate City og kan være på vei til Fulham. På den måten gjøres det plass til Asmir Begovic mellom stengene, som Mancini ønsker å kjøpe fra Stoke.

Keeper trenger også nyopprykkede Blackpool. Richard Wright skal være høyaktuell etter at klubben mislyktes med å signere Birminghams Maik Taylor.

Mislyktes gjorde også Charles N'Zogbia, som var på vei fra Wigan til Birmingham. Da den franske spilleren krevde en ukelønn på nesten en halv million kroner sa imidlertid St. Andrews-klubben plent nei.

Men ikke alle har uhell i overganger. Fredag ble det klart at Javier Mascherano forlater midtbanen på Anfield til fordel for Barcelona, og bare timer senere hadde Roy Hodgson funnet erstatteren. Raul Meireles skal være klar for Merseyside-klubben for 100 millioner kroner.

Les saken:Mascherano-erstatter klar

Det ble også spekulert i om Udineses Gokhan Inler var mannen som skulle ta over for Mascherano, og selv om Meireles når er booket skal sveitsiske Inler være aktuell.

Det samme er Paul Konchesky, som Hodgson ønsker å hente fra sin gamle klubb Fulham for snaue 30 millioner kroner. Og ivrige Hodgson mettes ikke av tre nye spillere. Han vil ha fire. Ola Toivonen er er annet navn på ønskelisten til Liverpool-treneren.

Sa jeg fire? Jeg mente selvfølgelig fem. The Reds leder også an i kappløpet om Real Madrids Mahamadou Diarra.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Fabio Capello er forberedt på å måtte klare seg uten Wayne Rooney på topp i EM-kvalifiseringskampen mot Bulgaria fredag.

Landslagstreneren kan imidlertid får et nytt navn på blokka etter at spanskfødte Mikel Arteta har fått tillatelse til å spille for England.

Den hollandske legenden Ronald Koeman avslører at han er interessert i den ledige trenerjobben i Aston Villa.

Kilder: Daily Mirror, Guardian, IMScouting.com, The Sun, Express.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler

Kommentarer til denne saken