To ting dominerer engelsk presse lørdag.

Det ene: Tottenham-manager Harry Redknapp innrømmer at David Beckham er øverst på ønskelista hans i januar. Det er snakk om et lån i to måneder, og Tottenham-manageren avviser at det er økonomisk motivert. Redknapp håper å få Beckhams underskrift innen utgangen av kommende uke. De fleste engelske aviser har en eller annen versjon av dette lørdag.

Det andre: Roy Hodgson er ferdig i Liverpool. Klubbens amerikanske eiere skal ha bestemt seg for å hente inn en ny manager, og vil sparke Hodgson så fort de har den rette erstatteren på plass.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242
(Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Spørsmålet er hva det betyr for spillerjakten. Lørdag kobles Liverpool igjen til et kjøp av Rennes-spiller Yann M´Vila, selv om Real Madrid også vil gi de røde kamp om spilleren som fort kan koste 15 millioner pund. Samtidig rapporteres det også igjen at Chelsea-spiller Daniel Sturridge er desperat etter å komme seg på en låneavtale til Liverpool. Han har kun startet to kamper for Chelsea denne sesongen.

Her kan du se skader og karantener i Premier League før lørdagens runde.

Kanskje Liverpool i stedet burde gjøre som Fulham - gå for Arsenals Nicklas Bendtner. Arsenal har avvist et bud på fem millioner pund for dansken. Dermed må Mark Hughes bestemme seg for om han vil legge enda mer i potten.

Fulham er også én av mange klubber som er blitt koblet til Stephen Ireland. Aston Villas midtbanespiller får imidlertid nye interessenter hver dag, og nå er det franske Monaco som visstnok vurderer Ireland.

Pengene Villa får for ham kommer kanskje til å brukes på en ny spiss, og kan kanskje ende rett hos Emmanuel Adebayor. Aston Villa skal nemlig ha kontaktet Manchester City angående en låneavtale, selv om det er ett stort problem. Adebayor har 160.000 pund i ukelønn. Det er noe stivt for Villa.

Av en eller annen grunn kobles Newcastle og Everton til det samme lørdag. Først er duoen visstnok begge interessert i Wolfsburgs Karim Ziani. Algerieren skal være tilgjengelig for to millioner pund. Samtidig skal begge klubbene også være interessert i Sporting Lisboas Yannick Djalo. Sistnevnte skal koste 3,5 millioner pund, og Lisboa er villig til å selge.

Ellers ser Leeds ut til å bli klubben som gir Tottenhams Jonathan Woodgate spilletid når han nå skal gjøre comeback etter skade. Birmingham håper å sikre seg Robbie Keane i januar - og også få Sebastian Larssons underskrift på ny kontrakt, mens Stoke mener at de har vunnet kampen om Middlesbroughs David Wheater. Dessuten må Sol Campbell på klubbjakt igjen. Han ser i alle fall ikke ut til å ha noen fremtid i Newcastle.

Og det var det.

På den første dagen av det nye året.

Her kan du se skader og karantener i Premier League før lørdagens runde.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242
(Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

HTML EMBED