Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

Vil denne mannen erstatte Tevez?

Manchester City frykter at Carlos Tevez spilte sin siste kamp for klubben da han haltet av banen med skade under kampen mot Liverpool. Skaden vil gi argentineren tid til å tenke på en eventuell ny klubb. Og den nye klubben blir trolig Inter Milan.

Det fører til at City må åpne lommeboken – igjen – for å finne en erstatter. Nå har det kommet frem at laget fra Manchester snart er i land med en avtale om Udineses Alexis Sanchez. Den engelske toppklubben skal være klare til å legge 30 millioner pund på bordet for spissen.

Flere utskiftninger blir det sannsynligvis på City of Manchester Stadium etter sesongen. Patrick Vieira er trolig inne i sin siste sesong som fotballspiller. Han vurderte å slutte etter landslagets fadese under VM, men han valgte å bli da Manchester City ville ha han en ny sesong.

City skal også være ute etter å sikre seg Liverpools Alberto Aquilani i sommerens overgangsvindu. Aquilani er for tiden på utlån til Juventus.

Også i Chelsea er det utskiftninger på gang. For London-laget har sendt ut flere agenter som skal lete etter klubber som kan være interessert i å kjøpe Didier Drogba. Drogba har et år igjen av kontrakten på Stamford Bridge.

Aston Villa er som kjent på jakt etter en ny målvakt. Nå har laget fått øynene opp for enda en målvakt, nemlig Nottingham Forests, Lee Camp.

FC Københavns svenske venstreback, Oscar Wendts, har i lengre tid vært jaktet av Liverpool, og nå forteller svenskens agent at Wendt nærmer seg et klubbytte som vil være i samsvar med spillerens egen ambisjon. Feyenoord og Marseille skal også være ute etter svenskens signatur.

Når vi første er inne på Liverpool kan vi legge til at Kenny Dalglish skal ha signert en treårskontrakt med klubben, det melder the Sun. Om det faktisk stemmer vil tiden vise, men det som er sikkert er at Dirk Kuyt har forlenget sin kontrakt klubben, og den varer nå ut 2013-sesongen.

Premier League og Owen Hargreaves er noe som rett og slett ikke passer sammen. Da er det kanskje like greit for ulykkesfuglen å reise over dammen til Amerika og Major League Soccer. Det ryktes nemlig i at både Vancouver Whitecaps og Toronto FC skal være ute den engelske midtbanespilleren.

(Kilder: BBC, SportingLife, SkySports, CaugtOffside, The Sun, Daily Mail.)

HTML EMBED
Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai

Kommentarer til denne saken