Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

Spiller disse to for Manchester United neste sesong?

Det har lenge vært kjent at United-sjef Sir Alex Ferguson har hatt Tottenhams Gareth Bale og Rafael Van Der Vaart i kikkerten. Nå skal skotten være klar til å legge 60 millioner pund på bordet for å hente de to stjernespillerne i sommerens overgangsvindu. United har planer om å slanke stallen for å få gjøre plass til nye spillere i sommer, og Ferguson har blitt lovet penger til å handle for.

BlackburnsPhil Jones følges av både Liverpool, Manchester United og Arsenal, men manager Steve Kean tror Rovers kan beholde unggutten. Skal Kean få rett må han nok sørge for at klubben spiller i samme divisjon også neste sesong.

Med stø kurs mot the Championship, vil tabelljumbo West Ham mest sannsynlig tvinges til å selge flere spillere etter sesongen. Hvis nedrykket blir et faktum vil Tottenham trolig hente midtbanespilleren Scott Parker. Newcastle skal være ute etter West Hams Calton Cole, mens Liverpool har fattet interesse i James Tomkins.

Også Robert Green og Matthew Upson skal være på vei vekk fra Boleyn Ground. Førstnevnte kan komme til å spille sine hjemmekamper på the Emirates neste sesong, mens ryktene går om at Upson er ønsker av både Manchester City, Everton og Aston Villa.

Harry Redknapp er på jakt etter angrepsspillere til Tottenham, men noen dyr spiss har de ikke økonomi til forteller manageren. Diego Forlan er ønsket til White Hart Lane og spilleren selv har ytret at han er åpen for tilbud. Om London-laget får samlet sammen nok penger til å hente stjernen fra Uruguay er høyst usikker. Redknapp holder også et øye med Chelseas Didier Drogba, som selv har sagt at han ønsker seg vekk.

Espanyols spiss, Dani Osvaldo, skal være et annet alternativ som Spurs og Harry Redknapp vurderer.

Chelsea skal være klare til å hente den belgiske tenåringen Romelu Lukaku fra Anderlecht. Angrepsspilleren er verdsatt til 27 millioner pund og følges også av City, Tottenham og Everton.

Mens vi først er inne på Chelsea kan det legges til at Florent Malouda vil forlenge med hovedstadslaget. Han skal være fornøyd med tingenes tilstand og ønsker også at Carlo Ancelotti fortsetter som manager for klubben.

Portugals venstreback, Fabio Coentrao, følges av både Manchester City og Chelsea. 23-åringen, som til daglig spiller i Benfica, skal være verdt rundt 20 millioner pund.

Avslutningsvis kan vi ta med at Manchester Citys Aleksandar Kolarov nå jaktes på av Fiorentina. Den serbiske forsvarsspilleren har spilt 21 kamper i Premier League for laget fra Manchester denne sesongen.

(Kilder: BBC, Teamtalk, Sporting Life, Daily Mirror, Daily Express, Daily Mail, Caughtoffside)

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken