Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

Arsenal ser ut til å miste stjerne, og blir også snytt for erstatteren.

The Telegraph melder at Tottenham trolig slår erkerival Arsenal i kampen om å sikre seg Malcom (20) fra franske Bordeaux.

Det er kanskje dårlig nytt om The Gunners håper å finne en erstatter for Alexis Sánchez nå i januar.

Talksport hevder nemlig at Manchester City-manager Pep Guardiola allerede har gratulert byrival Manchester United med kjøpet av Sánchez (29) fra Arsenal.

The Times rapporterer at Manchester City trakk seg ut av en kjøpsavtale for samme Sánchez. Dette fordi man fryktet en overgang ville påvirke den økonomiske stabiliteten i klubben.

Alexis Sánchez trente med førstelaget til Arsenal igjen fredag, etter å ha blitt henvist til ungdomslagets treningsøkter i noen dager.

Det gjorde ham tilsynelatende aktuell for spill mot Crystal Palace lørdag. Men et gjennombrudd i forhandlingene med Manchester United seint fredag kveld, medførte ifølge Daily Express at Sánchez sa farvel til lagkamerater og forlot spillerhotellet til Arsenal.

Daily Mirror melder om at det omtalte gjennombruddet i Manchester United-forhandlingene skjedde like før klokka 23 fredag kveld, engelsk tid. Avisa skriver at Alexis Sánchez nå er klar for å gjennomføre legesjekken hos Man. United.

Dem som håper på en overraskende retur til Manchester United for West Ham-spiss Javier Hernández (29), må nok se bort ifra dette, melder Goal.com. Nettstedet melder at mexicaneren nærmer seg en overgang til tyrkiske Besiktas for 7,5 millioner pund.

José Mourinho har satt en stopper for jakta på en ny venstreback. Manchester United-sjefen skal nå ha ombestemt seg og vil beholde Luke Shaw (22), melder Daily Mail.

Le Parisien påstår derimot at Manchester United og Paris Saint-Germain kommer til å strides om signaturen til Lassana Diarra (32).

Den franske klubbnomaden, med fortid i blant andre Chelsea, Portsmouth, Real Madrid, Marseille og flere russiske klubber, har spilt for Abu Dhabi-klubben Al-Jazira siden april 2017.

Arsenal vil kaste inn Olivier Giroud (31) som en del av betalinga for å sikre seg Pierre-Emerick Aubameyang (28) fra Borussia Dortmund, rapporterer The Independent.

Rafa Benítez nekter inntil videre å forlenge avtalen med Newcastle. Den rutinerte manageren vil ha minst tre-fire overganger inn til St. James' Park nå i januar, hvis han skal forplikte seg til en lengre kontrakt med klubben. Det skriver The Guardian.

Corrierre dello Sport melder at den brasilianskfødte Italia-spissen Éder (31) står på ønskelista til Crystal Palace. Inter har angivelig mottatt et bud på 9,75 millioner pund fra Palace for Éder.

Liverpool skal ha vurdert å legge 40 millioner pund på forhandlingsbordet i et forsøk på å sikre seg Stoke-keeper Jack Butland (24). Det mener Daily Express å vite. Svaret fra The Potters var at Butland ikke er til salgs.

Ifølge Telegraph kommer Chelsea til å innlede forhandlinger med Roma om et dobbeltkjøp i starten av neste uke. Antonio Conte vil nemlig ha både venstreback Emerson Palmieri (23) og angriper Edin Dzeko (31) til Stamford Bridge.

Liverpool Echo skriver at Everton er lystne på å hente Lille-midtstopperen Adama Soumaoro (25). Men blåtrøyene skal foreløpig ikke har gjort framstøt for å sikre seg spilleren.

Bournemouth selger gjerne spissen Benik Afobe (24) nå i januar, skriver The Sun. Men AFCB ønsker å få tilbake de ti millioner pundene de betalte til Wolverhampton for spilleren i vintervinduet 2016.

Les også

Ola Kamara klar for Los Angeles Galaxy

Les også

Gilbert Koomson er klar for Brann

Kommentarer til denne saken