Arsenal-stjernen Mesut Özil (30) kommer ikke til å forlate klubben på lån i sommer, skal vi tro Daily Mail. Ifølge avisa vil The Gunners heller gjøre et forsøk på å redusere lønnsutgiftene med å selge tyskeren. Også Özil ønsker helst en permanent overgang.

The Sun skriver samtidig at Arsenal vil ha inn en sportsdirektør umiddelbart. Den tidligere Arsenal-stjernen Marc Overmars, som nå har samme jobb i Ajax, og Romas sportsdirektør Monchi nevnes som kandidater.

Manchester United har angivelig gjort et framstøt for å sikre seg Borussia Dortmunds engelske supertalent Jadon Sancho (18). Det påstår i alle fall The Sun. Unggutten verdsettes nå til 70 millioner pund, bortimot 778 millioner kroner. Da han forlot Manchester City i 2017 var prisen åtte millioner pund.

En annen kar som står på Manchester Uniteds liste med mulige sommerkjøp er den slovakiske midtstopperen Milan Skriniar (24). Inter-spilleren er sammen med Napolis Kalidou Koulibaly (27) og Sampdoria-dansken Joachim Andersen (22) alternativer United vurderer. Dette skriver The Independent.

Visestyreformann Ed Woodward ønsker ifølge Evening Standard å gjøre store utskiftninger i spillerstallen til Man. United etter sesongslutt. Dette for å gjøre laget til en tittelkandidat i Premier League allerede fra neste sesong.

Et av navnene som kan være på vei ut er reservekeeper Sergio Romero (31). Argentineren tiltrekker seg interesse fra flere hold ute i Europa, samt fra Boca Juniors i hjemlandet, skal vi tro The Sun. Romero har derimot ikke lyst til å flytte på seg, hevder samme avis.

Barcelona og Real Madrid ligger derimot et hestehode foran Manchester United i kappløpet om å sikre seg signaturen til midtbanetalentet João Félix (19) fra Benfica. Det mener Daily Mirror i hvert fall å vite.

At Everton tenker på å ansette Marcelo Bielsa som erstatter for Marco Silva i managersetet er blitt nevnt i ryktespaltene en stund. Men at José Mourinho også skal være en kandidat for The Toffees blir nå også påstått enkelte steder, nærmere bestemt hos colombianske RCN Radio.

Corriere delle Sport melder samtidig at Mourinho også er et aktuelt trenernavn for klubber som Inter, Bayern München og Paris Saint-Germain.

Kanskje er det større dager i vente for Everton uansett hvem som blir den neste manageren. Daily Mirror kan fortelle at planer om klubbens nye stadion, med plass til 52.000 tilskuere, er blitt lekket på sosiale medier.

Nabil Fekir (25), en hyppig omtalt mann i diverse overgangvinduer de siste åra, er nær ved å forlenge avtalen sin med Lyon. Dette siteres i alle fall klubbpresident Jean-Michel Aulas på av Mundo Deportivo. Fekir har vært sterkt ønsket hos både Liverpool og Chelsea i løpet av det siste året.

I Chelsea føler man seg derimot trygg på på at Juventus går med på å selge lånespissen Gonzalo Higuaín (31) for mindre enn den fastsatte prislappen på 31,5 milliner pund. Det rapporterer ESPN.

Gary Cahill (33) er langt ifra fornøyd med tilværelsen på Stamford Bridge. Daily Telegraph skriver at Chelsea-midtstopperen ble helt lamslått av å bli vraket til europaligaoppgjøret mot Malmö nylig.

Fernando Llorente (33) er ikke alle Tottenham-tilhengeres favorittspiss, men den rutinerte baskeren uttaler ifølge Evening Standard at han blir strålende fornøyd om han får fortsette i Spurs enda et år.

Manchester City-manager Pep Guardiola sier til Manchester Evening News at han blir trist av å henvise rekordkjøpet Riyad Mahrez (27) til innbytterbenken. Algerieren ankom Etihad Stadium fra ligakonkurrenten Leicester før sesongen, for hele 60 millioner pund.