Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

Storklubber skal ha et ønske om å hente Romelu Lukaku tilbake til Premier League.

Inter ligger godt an til å ta hjem Serie A-gullet denne sesongen, mye takket være deres spydspiss Romelu Lukaku som så langt står med 19 ligamål. Nå vurderer Chelsea, ifølge The Telegraph, å hente belgieren til sommeren dersom de mislykkes med å hente Erling Braut Haaland. Manchester City er også interessert i Lukaku, hevder Calciomercato.

Til tross for at Liverpool står i fare for å misse en Champions League-plass neste sesong skal Sadio Mané ha hintet om at hans fremtid fortsatt ligger i Merseyside-klubben. Det skriver The Sun.

Les også: Agenten uttaler seg om Bales oppsiktsvekkende intervju: – For tidlig

En som derimot kan være på vei bort fra Liverpool er Georginio Wijnaldum, som etter sesongen kan forlate klubben gratis. Jürgen Klopp har ifølge 90min nå kommet med et siste ønske overfor klubbens eiere om å overtale nederlenderen til å bli værende.

Arsenal-spiss Alexandre Lacazette har vist lovende form for The Gunners den siste tiden, og står blant annet med tre mål på sine fire siste kamper i Premier League. Nå skal Sevilla og Roma ha et ønske om å hente 29-åringen, melder ESPN.

I PSG skal Neymar ligge an til å forlenge med en ny fireårskontrakt. Fremtiden til Kylian Mbappé skal imidlertid fortsatt være usikker, skriver Marca. Franskmannens nåværende kontrakt går ut sommeren 2022.

Les også: Tar kraftig oppgjør med Solskjærs «gymlærer-stempel» i England

Jesse Lingard har virkelig fått fart på karrieren etter at han i januar ble lånt ut til West Ham. Nå skal Manchester United være åpen for å hente tilbake engelskmannen til sommeren og forlenge kontrakten som går ut etter neste sesong, skriver The Sun.

Donyell Malen ser ut til å ha tiltrukket seg interesse fra flere europeiske storklubber etter storspill for PSV denne sesongen. AC Milan og Juventus ryktes å være interessert, men ifølge Gazzetta dello Sport er det Liverpool som ligger best an til å hente 22-åringen.

Arsenal skal være favoritter til å hente Nabil Fekir fra Real Betis, melder Tuttomercato. Franskmannen skal også ha blitt koblet til Liverpool og Barcelona.