Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

PSG-manager Mauricio Pochettino skal være optimistisk over Kylian Mbappe og Neymar sin PSG-fremtid.

PSG sine største stjerner, Kylian Mbappe og Neymar, blir stadig ryktet bort fra klubben, men Cadena SER skriver at den franske storklubbens manager Mauricio Pochettino er optimistisk over at duoen vil være i PSG også neste sesong.

Men Marca skriver at Real Madrid har lagt en plan for hvordan de skal få tak i blant annet Kylian Mbappe denne sommeren. Med å selge Gareth Bale og Raphael Varane skal den spanske storklubben angivelig få råd til å signere både Mbappe og Erling Braut Haaland, hevder Marca.

17 år gamle Jude Bellingham har fått mye tillit i Borussia Dortmund og har imponert. Ifølge Eurosport skal Chelsea være interessert i å signere midtbanespilleren. Kanalen melder at Dortmund vil ha rundt 100 millioner pund for ham.

Les også: Tror Mourinho har mistet garderoben: - Kroppsspråket er forferdelig

Leicesters 20 år gamle franske midtstopper Wesley Fofana skal ifølge Foot Mercato bli fulgt svært tett av Manchester United.

Den spanske nettavisen Fichajes hevder at Liverpool ønsker å signere Barcelonas Ousamane Dembele som en erstatter for Sadio Mane om han forlater klubben.

Bayern München-spiller David Alaba har annonsert at han forlater klubben etter denne sesongen, og kan signere for en ny klubb gratis siden kontrakten går ut. Den spanske avisen Marca hevder at Alaba har inngått en avtale om å bli Real Madrid-spiller, men at den spanske storklubben ikke kommer til å annonsere det før etter denne sesongen.

Les også: Ruud slo den regjerende mesteren i ny bragd: - Det vi får oppleve er ganske utrolig

Manchester Citys nye gullkalv Phil Foden har imponert stort denne sesongen, og ifølge The Mirror kommer City til å tilby 20-åringen en ny kontrakt som vil gi ham en betydelig bedre lønn.

Forsvaret til Tottenham har ikke alltid sett veldig bra ut denne sesongen, og ifølge flere medier vil de nå ta tak med å signere nye forsvarsspillere. Mundo Deportivo skriver at Spurs er interessert i den 22 år gamle høyrebacken Emerson, som for tiden er på lån fra Barcelona til Real Betis.

Les også: Russisk OL-antrekk vekker oppsikt: - En hån

Tottenham skal også ha sett seg ut den danske midtstopperen Joachim Andersen. Ifølge Express kommer Spurs til å møte Andersens representanter for å diskutere en potensiell overgang til sommeren. 24-åringen er på lån fra Lyon til Fulham.

Goal melder at den ettertraktede spissen Andre Silva ikke har en utkjøpsklausul i sin kontrakt med Eintracht Frankfurt. Portugiseren skal angivelig være et overgangsmål for både Manchester United og Atletico Madrid.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen