Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

Chelsea vil strippe ligarivalen for superstjerne. En annen målmaskin tror fortsatt på en lysere framtid hos sin nåværende klubb.

Vi begynner denne helga med en klar melding fra Evening Standard, som i første rekke gjelder Tottenham Hotspur: Klubben kommer ikke til å lytte til bud som tikker inn på storscorer Harry Kane (27).

Englands landslagskaptein sier han fortsatt er overbevist om at han kommer til å vinne titler som Spurs-spiller. Det er for øvrig gått 13 år sida sist Tottenham vant en turnering av betydning. Den gangen slo liljehvite londonrivalen Chelsea 2-1 etter ekstraomganger i ligacupfinalen.

Ifølge nettstedet 90min er Tottenham likevel en av to Premier League-klubber som finsikter Cyle Larin (26). Den andre skal være byrivalen West Ham.

Larin spiller for Besiktas og er en anvendelig angriper fra Canada. Han har stått for 19 scoringer på 35 seriekamper for topplaget i Süper Lig.

Les også: Spilte med Haaland. Nå trekker han fram et nytt stjerneskudd fra Jæren

Den tyske journalisten Christian Falk hevder Liverpool-stjernen Mohamed Salah (28) står på ønskelista til Chelsea-manager Thomas Tuchel, i likhet med Borussia Dortmunds Erling Braut Haaland (20) og Inter-spiss Romelu Lukaku (27).

Akkurat som Lukaku, så har Salah en mindre vellykket fortid i nettopp Chelsea. Egypteren ankom Stamford Bridge fra sveitsiske Basel i januar 2014, men fikk bare 13 ligakamper og to scoringer i blått før han forsvant videre på lån til Fiorentina og seinere til Roma.

Apropos Roma: Italienske medier fråtser i Roma-rykter og spillere José Mourinho ønsker seg når han overtar som hovedtrener fra neste sesong.

Nå melder Calciomercato at Manchester Uniteds midtbanespiller Donny van de Beek (24) er et av navnene Mourinho vil forsøke å hente til Roma.

Georginio Wijnaldum (30) er åpen for å ta en prat med Bayern München om en mulig overgang dit. Det uttaler i alle fall agenten til den nederlandske midtbanespilleren overfor TV-kanalen Sport1 i Tyskland.

Liverpool-profilen har bare knappe to måneder igjen av avtalen på Anfield. Han er med andre ord tilgjengelig for en gratisovergang i sommer.

Teamtalk skriver at Leicester føler seg sikre på at de slår klubber som West Ham og Liverpool i jakta på spissen Odsonne Édouard (25). Franskmannen spiller for Celtic, den forrige klubben til Leicester-manager Brendan Rodgers.

Les også: Gikk på ydmykende smell i Premier League: Gavepakke til alle som kjemper om topp fire

Football Insider mener å vite at Aston Villa forbereder et bud på Burnleys unge kantspiller Dwight McNeil (21). Det har vært knyttet store forventninger til Englands U21-landslagsspiller McNeil gjennom flere år, og 21-åringen har scoret sine to første Premier League-mål denne sesongen.

Det er lite å juble for i Arsenal om dagen etter det skuffende nederlaget i Europa League-semifinalene mot Villarreal og gamletreneren Unai Emery nylig. Nå forsikrer klubbledelsen at Emery-etterfølger Mikel Arteta skal få godt med penger til å forsterke laget i sommer. Det rapporterer i alle fall The Sun.

Én av spillerne som kan være aktuell for å flytte på seg og bli Arsenal-eiendom er Ajax-keeper André Onana (25). Dette melder nettstedet Goal. Det er likevel en hake som kan sette en Onana-overgang på vent. Kameruneren er for tida utestengt for doping fram til februar neste år.

Onana har anket dommen. Han testet positivt på det vanndrivende stoffet furosemid i februar, og forklaringen til 25-åringen er at han skal ha inntatt medisinen til kona ved et uhell.

Everton viser ifølge Sky Sports interesse for den unge forsvarsspilleren James Carragher (18), sønn av sin far Jamie Carragher, som er fotballekspert for samme TV-kanal. Telegraph, og en rekke andre medier i England rapporterer også om det samme.

Vi får tro at i alle fall Sky Sports har greie kilder i dette tilfellet. «The Toffees» har foreløpig ikke gitt noe tilbud til Wigan-spiller Carragher. Et kontraktsforslag fra League One-klubben Wigan er derimot på bordet.

18-åringen kan brukes både som høyreback og midtstopper. Unge James ble frigitt fra akademiet til farens mangeårige klubb Liverpool da han var 14 år.

Les også

Mikkelsplass avfeier piggskobekymring for Johaug

Les også

Lille-seier satte ytterligere press på PSG