God lørdagsmorgen!

EM er i gang, og det legger ingen demper på ryktene som svirrer rundt ulike klubber og hvem de er på jakt etter denne sommeren.

Det kan virke som det er flere skjær i sjøen for Ole Gunnar Solskjær og Manchester Uniteds langvarige overgangstokt med England- og Borussia Dortmund-profilen Jadon Sancho (21) som mål.

Les også: Drillo trodde knapt det han fikk se i EMs åpningskamp: - Uforståelig

United havnet tilsynelatende i tøft farvann etter å ha sendt et bud på drøyt 788 millioner kroner i retning Tyskland tidligere denne uka. Litt over 100 millioner kroner i eventuelle bonuser kunne i tilllegg bli utbetalt for overgangen dersom Dortmund hadde akseptert budet, melder The Athletic.

Men den tyske storklubben lot forslaget seile sin egen sjø, med klar hentydning til United om å komme tilbake med noe bedre, hvis partene skal få i havn en overenskomst rundt Sancho.

Mest av alt skal Borussia Dortmund ikke være interessert i å inkludere bonuser som de mener det er liten sannsynlighet for at blir innfridd. De gulsvarte fra Nordrhein-Westfalen vil heller ha et større beløp som faktisk overgangssum.

Tottenham-backen Serge Aurier (28) har angivelig kommet til enighet om personlige betingelser i en avtale med Paris Saint-Germain, noe som kan føre til en retur til klubben ivorianeren forlot i 2017. Det påstår i alle fall Football Insider.

Samtidig er en annen Spurs-back, Danny Rose (30), nær en avtale med den tilbakevendte Premier League-klubben Watford, rapporterer Watford Obeserver. Tottenham-kontrakten til Rose løper ut i slutten av denne måneden.

Følg sommerens overgangsvindu direkte her!

Etter en suksessfylt sesong med Chelsea, som endte med Champions League-triumf, er Tyskland-midtstopper Antonio Rüdiger (28) forberedt på at han kan forsvinne fra londonklubben i sommer. 28-åringen er ifølge The Athletic ikke interesert i å forlenge Chelsea-avtalen nå, selv om han bare har ett år igjen av kontrakten sin.

Nå retter Rüdiger all konsentrasjon mot EM-sluttspillet. Han skal også være innstilt på at den neste kontrakten han skriver under på blir karrierens siste store avtale. Midtstopperen vil angivelig ha en fireårsavtale og ønsker lønn som gjør ham til en av Chelseas ti best betalte spillere.

The Athletic mener i tillegg å vite at Arsenal nå forbereder seg på et forsøk på å hente mannen som fikk den siste plassen i Englands EM-tropp, nemlig Brighton-stopperen Ben White (23).

Nettstedet 90min melder samtidig at Arsenal trapper opp interessen for Whites klubbkompis i Brighton, midtbaneprofilen Yves Bissouma (24). Landslagsspilleren til Mali gjorde sakene sine meget bra for «The Seagulls» sist sesong.

I tillegg holder Mikel Arteta og kompani på Emirates Stadium også øynene åpne rundt Italias midtbanespiller Manuel Locatelli (23), hevder Sky Sport Italia. Sassuolo-eide Locatelli var med fra start i EMs åpningskamp, og spilte 74 minutter i Italias midtbanetreer i 3-0-seieren over Tyrkia fredag kveld.

Football.london skriver at Arsenal og den skotske venstrebacken Kieran Tierney (24) har begynt på samtalene om en lengre kontrakt. Tierney og Skottland åpner sitt EM-sluttspill med oppgjøret mot Tsjekkia på Hampden Park mandag.

Sevilla har angivelig tatt kontakt med Sergio Ramos (35) og tilbudt ham en femårskontrakt. Dette i håp om å hente tilbake stjernen som forlot dem til fordel for Real Madrid for 16 år siden. Opplysningene stammer fra esRadio i Spania.

Ramos har tiltrukket seg interesse fra flere Premier League-klubber ettersom han ikke har forlenget med Real Madrid. En annen spiller som er på manges lepper i England er megatalentet Jude Bellingham (17).

Tyske Bild rapporterer nå at Bellinghams avtale i Borussia Dortmund forlenges automatisk til 2025 når midtbanspilleren fyller 18 år seinere i sommer.

Burnley er ute etter forsterkninger til forsvarsrekka. Nå har klubben fra East Lanchashire tilbudt Stoke litt over 140 millioner kroner for å selge den unge iren Nathan Collins (20), skal vi tro The Sun. Collins er midtstopper og har spilt to U21-landskamper for Irland.