Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

Hevder Manchester United nå leder an i jakten på den engelske landslagsspissen.

Ifølge det franske nettstedet Footmercato har Manchester City tatt kontakt med Antoine Griezmann om en overgang fra Barcelona, som sårt skal trenge økonomiske midler. Griezmann var fast inventar på et Frankrike-lag som skuffet stort i sommerens europamesterskap og røk ut i åttedelsfinalene.

Alphonse Areola gjorde sakene sine bra på lån i Fulham forrige sesong og nå blir den franske målvakten koblet til en ny Premier League-klubb. Daily Mail skriver at West Ham nå er i samtaler med PSG om å signere 28-åringen.

Emile Smith Rowe skal være sterkt ønsket av Aston Villa som skal ha fått avslått to bud på den offensive midtbanespilleren. Nå er 20-åringen nær å signere en ny kontrakt med Arsenal, melder Birmingham Mail.

Harry Kane har i flere måneder blitt koblet bort fra Tottenham, men det er fortsatt uvisst om spissen forlater London-klubben i løpet av sommerens overgangsvindu. Skal vi tro Football Insider er det uansett Manchester United som leder an i jakten på engelskmannen foran byrival Manchester City og Chelsea. Dersom Spurs skal selge til United skal de angivelig kreve 100 millioner pund, pluss to ikke-navngitte spillere.

Les også: Landslagsspiller nær enighet med ny klubb

Etter lite spilletid i Chelsea med Thomas Tuchel ved roret ventes Kurt Zouma å forlate London-klubben i sommer. Everton, Tottenham og Roma skal alle være interessert i å hente den franske midtstopperen, som allerede skal ha takket nei til en forespørsel fra Wolverhampton. Det melder Telefoot.

Det amerikanske spisstalentet Matthew Hoppe, som til daglig holder til i Schalke 04, skal ha tiltrukket seg interesse fra flere Premier League-klubber. Ifølge nettstedet 90min forbereder både Newcastle, Tottenham, Wolverhampton og Southampton bud for å sikre seg 20-åringen.

Mikkel Damsgaard har etter storspill for Danmark i EM blitt koblet med en rekke storklubber i Europa. Sampdoria skal imidlertid være fast bestemt på å holde på 21-åringen i en sesong til, til tross for interesse fra klubber som Liverpool, Tottenham, Juventus og Barcelona. Det skriver italienske Gazzetta dello Sport.

Den spanske målvakten Kiko Casilla slet med å få spilletid i Leeds forrige sesong. Nå skal 34-åringen ha et ønske om å forlate Elland Road-klubben og heller spille for Elche i La Liga, melder Mirror.

Les også: Ekspert med klar beskjed om Joshua Kings klubbvalg

Manchester United har den siste tiden blitt koblet til flere midtstoppere og nylig har også Samuel Umtiti blitt nevnt i forbindelse med en overgang til klubben. Skal vi tro spanske El Gol er United fristet av muligheten for å signere den 27 år gamle franskmannen, som også blir koblet til Arsenal.

Philippe Coutinho ventes å forlate Barcelona i sommer og Milano-klubbene Inter og AC Milan er blant klubbene som skal ha vist interesse for den 29 år gamle brasilianeren. Ifølge Sport kan de imidlertid forvente å få kamp av Leicester som også skal ha blitt med i jakten.

Den argentinske forvarsspilleren Cristian Romero spiller for øyeblikket på lån i Atlanta fra Juventus. 23-åringen er ifølge Calciomercato aktuell for en overgang til både Barcelona, Tottenham og Manchester United.