Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

Jürgen Klopp, Mikel Arteta og Kieran Trippier er optimister. Og det kan det jo hende de kommer langt med.

England-backen Kieran Tripper (30) holder seg optimistisk med tanke på å få til en Manchester United-overgang fra Atlético Madrid. Det melder Manchester Evening News, som skriver at Trippier begynte med flytteplaner allerede før sommerens EM.

En annen Atlético Madrid-spiller som kan være på flyttefot er midtbanespilleren Saúl Ñiguez (26). Mange rapporter de siste ukene har koblet 26-åringen til Barcelona i en mulig bytteavtale med Antoine Griezmann (30). Men spanske AS hevder både Liverpool og Manchester United viser interesse for Saúl.

Les også: Ny Spurs-sjef om Kane: - Ikke snakk om noe annet

Og mens Atlético tilsynelatende fortsatt ligger først i køen angående Griezmann, hevder nettstedet 90min at tre Premier League-klubber har fått beskjed om at den franske angriperen er tilgjengelig for et salg til «en lav sum». Dette gjelder angivelig Manchester City, Chelsea og Liverpool.

Jürgen Klopp og Liverpool kan også bli fristet til å hive seg på i kampen om Lyons offensive midtbanespiller Houssem Aouar (23), mener ESPN å vite. Franskmannen skal være misfornøyd med situasjonen i Lyon, og har de siste dagene blitt satt i forbindelse med Tottenham og Arsenal.

Sky Sports mener å vite at Liverpools Marko Grujic (25) seiler opp som en mulig erstatter for ettertraktede Manuel Locatelli (23) i Sassuolo. Sistnevnte gjorde det bra for Italia under ferden mot EM-tittelen i sommer, og står på innkjøpsblokka til klubber som Arsenal og Juventus.

I Arsenal er trener Mikel Arteta dessuten fortsatt interessert i Real Madrids Martin Ødegaard (22), skriver The Athletic. Midtbaneprofilen fra Drammen tok tidligere i sommer avskjed med Arsenals fans etter låneoppholdet på Emirates sist sesong.

Det hindrer likevel ikke Arsenal i å håpe på at Real Madrid kan ombestemme seg om Ødegaard.

«The Gunners» får virkelig vind i seilene fra en spinnende ryktemølle lørdag. Den nederlandske midtbanespilleren Teun Koopmeiners (23) fra AZ tiltrekker seg interesse fra José Mourinho og Roma, melder De Telegraaf.

Men den tidligere Tottenham-manageren får angivelig skarp konkurranse fra nettopp Arsenal og franske Rennes.

En spiller som kan være på vei ut fra Emirates er Héctor Bellerín (26). Inter har ifølge The Sun foreslått å låne den mangeårige Arsenal-backen i én sesong, med en kjøpsopsjon for Bellerín etter det. Laget fra Nord-London vil angivelig ha rundt 182 millioner kroner for spanjolen.

Les også: Bekreftet: Vålerenga-profil klar for PSG

Ifølge The Athletic topper Tottenhams stjernespiss Harry Kane (27) og Aston Villas midtbaneelegent Jack Grealish (25) fortsatt ønskelista til Manchester City.

Premier League-mesterne skal være bestemte på at de to England-profilene er riktige signeringer for Pep Guardiolas lag. Tonen fra både Spurs- og Villa-kretser kan tyde på at City kan få det tøft med å få ønskene sine innfridd.

Det kan hende Spurs-manager Nuno Espírito Santo snur seg mot gamkleklubben Wolverhampton i søket etter nye spillere. Ifølge Talksport skal både stopperbautaen Willy Boly (30) og den anvendelige angriperen Daniel Podence (25) være mulige mål for Santo.

Burnley har angivelig slått Champions League-vinner Chelsea i et kappløp om å sikre seg den tidligere Crystal Palace-målvakta Wayne Hennessey (34). Det melder i alle fall Football Insider. Waliseren ble frigitt fra Palace da avtalen med dem gikk ut etter forrige sesong.

Les også: Bolt knallhardt ut mot de rasistiske meldingene: - Har ingen plass i livet

I Crystal Palace er Arsenal-legenden Patrick Vieira ny manager. Og klubben håper forsøkene på å styrke spillerstallen under ham skal være nok til at Wilfried Zaha (28) blir overbevist om å fortsette på Selhurst Park. Dette skriver Evening Standard.

Tidligere Leeds-back Ezgjan Alioski (29) ligger an til å bli Galatasaray-spiller, hevder Football Insider. Alioski avviste to tilbud om ny kontrakt med Leeds og kan dermed gå gratis til en ny arbeidsgiver.

Til slutt tar vi med at Valencia skal være en av flere spanske klubber som viser intersse for Leeds-angriper Helder Costa (27). Det skriver i alle fall The Athletic.