Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

Chelsea skal angivelig være klar til å legge inn et monsterbud for Erling Braut Haaland.

Football Insider skriver at Chelsea er klar til å legge inn et bud på 130 millioner pund på Erling Braut Haaland. Chelsea-eier Roman Abramovich skal ha gitt sin velsignelse til å signere nordmannen, som ville blitt klubbens dyreste signering gjennom tidene for den prisen.

Hvis Haaland-overgangen ikke lykkes for Chelsea skal blåtrøyene angivelig ønske å signere Romelu Lukaku. Metro skriver at Inter krever minst 102,5 millioner pund for den belgiske spissen.

Football Insider hevder at Manchester City har blitt enig om en avtale med Jack Grealish, og at de skal være klare til å legge inn et bud på 90 millioner pund til Aston Villa for den engelske midtbanespilleren.

Les også: Skjønte at noe ikke stemte etter noen sekunder av Norges OL-åpning: - Jeg så det på den første kontringen

Ryktene om Harry Kane-exit fra Tottenham har blusset opp igjen de siste dagene. Ifølge Football London skal Tottenham fortsatt ikke ha noen intensjon om å selge 27-åringen denne sommeren.

Samtidig skriver The Times at Kane skal være sikker på at Spurs er villig til å la ham gå. Daily Star hevder at Manchester City har blitt enig om de personlige betingelse med Kane, og at de skal være villige til å legge inn et bud opp til 120 millioner pund for spissen.

The Telegraph melder at Manchester United forventer en formell henvendelse fra PSG i sommer for Paul Pogba. Franskmannen har blitt koblet til den franske storklubben ved flere anledninger i sommer.

PSGs franske spiss Kylian Mbappe skal ha fortalt klubben at han ikke kommer til å signere en ny kontrakt med PSG, og at han ønsker å forlate klubben enten denne sommeren eller neste sommer, hevder AS. Kontrakten hans går ut neste sommer.

Les også: Thorstvedt med klar beskjed om Pogbas United-framtid: - Det ville vært rart

Det franske stortalentet Eduardo Camavinga har blitt ryktet til Manchester United, men han skal heller foretrekke en overgang til en spansk klubb, skriver Manchester Evening News. 18-åringen skal ha kommet frem til det etter samtaler med United, som ikke skal ha overbevist han.

Arsenal skal ikke tilby Alexandre Lacazette en ny kontrakt, og skal være villige til å la ham gå for rundt 15 millioner pund, hevder The Sun. Tabloidavisen skriver videre at pengene for franskmannen vil bli brukt for å finansiere en overgang for Chelsea-spiss Tammy Abraham.