Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

Arsenal kunne svidd av Ødegaard-millionene på en annen Real Madrid-spiller. Chelsea kaster øynene over på et nytt overgangsmål.

Spanske Cadena Ser rapporterer at Arsenal fikk avslag av Real Madrid da de la drøyt 400 millioner kroner på bordet for å sikre seg Marco Asensio (25) i sommer.

Isteden endte Gunners og trener Mikel Arteta opp med å kjøpe fri Asensios gamle lagkamerat Martin Ødegaard (22) for en lignende pris.

Atlético Madrid er ute etter å sikre seg en av Ødegaards nyere lagkompiser, Bukayo Saka (20), fra Arsenal rapporterer den Madrid-baserte avisa La Razón.

Daily Express mener å vite at Chelsea kan komme til å kreve så mange som fire spillere fra Real Madrid for å la spanjolene få hente unge England-backen Reece James (21).

Les også: Drama i kulissene for Mbappé og PSG

Samtidig påstås det at Chelsea har skrinlagt håpet om å sikre seg Sevilla-midtstopper Jules Koundé (22) og stopperkollegaen Marquinhos (27) fra Paris Saint-Germain. Skal vi tro Daily Star, så er nemlig det nye hovedmålet for manager Thomas Tuchel og gjengen på Stamford Bridge Juventus' nederlender Matthijs de Ligt (22).

Nåværende Chelsea-stopper Antonio Rüdiger (28) kan trolig vente seg et solid lønnshopp, og en ukentlig inntekt som tilsvarer mer enn 4,7 millioner kroner, hvis han forlater londonklubben. Det melder i allle fall Daily Mirror.

Både Bayern München og Juventus skal være ute etter tyskerens signatur. Rüdiger, som kom til Chelsea fra Roma i 2017, har angivelig en ukelønn på rundt 1,5 millioner kroner i den nåværende avtalen sin. Kontrakten løper ut til sommeren.

Midtbaneprofilen Jorginho (29) uttaler ifølge BT sport at han var på nippet til å skrive under for Manchester City da han forlot Napoli sommeren 2018. Den brasilianskfødte italieneren skrev isteden under for Chelsea og eksmanageren Maurizio Sarri.

Les også: Da telefonen ringte skjønte Norge-profilen lite: - Trodde jeg var for gammel

En annen Chelsea-spiller som skal ha vraket et tilbud fra en av klubbens Premier League-rivaler er Timo Werner (25). Den tidligere storscoreren var sterkt ønsket i Liverpool som et alternativ til Roberto Firmino i angrepet, noe blant andre Liverpool Echo rapporterte sommmeren 2020.

Men Werner skal, ifølge opplysninger Der Spiegel sitter på fra en pågående rettssak i Tyskland, ha vendt tommelen ned for en Liverpool-overgang allerede sommeren 2019. Valget til spissen ble angivelig gjort i håp om å få til en overgang til Bayern München isteden.

Nettstedet 90min hevder Borussia Dortmund viser interesse for Manchester United-angripert Anthony Martial (25), og mener franskmannen kan være en potensiell erstatter for Erling Braut Haaland (21).

ESPN kan informere om at Manchester United ser mot andre alternativer enn West Hams engelske landslagsprofil Declan Rice (22). Dette ettersom prislappen Hammers skal ha satt på Rice påstås å ligge et sted mellom 80- og 90 millioner pund. Det tilsvarer et sted mellom 944 millioner og 1,06 milliarder norske kroner.

Newcastle-manager Steve Bruce avfeier overfor Newcastle Chronicle at han på noe som helst tidspunkt har hatt samtaler om å selge vingstjernen Allan Saint-Maximin (24). Bruce påpeker isteden at han akter å beholde sine beste spillere i klubben.

Les også: Solskjær skylder på Klopp for manglende straffespark: - Har sett stor forskjell siden da