Leicester-manager Brendan Rodgers er en kandidat til å overta jobben som Manchester United-manager hvis Ole Gunnar Solskjær får beskjed om å pakke sakene sine. Det hevder i alle fall ESPN.

Rodgers har samtidig omtalt en av sine egne spillere, belgiske Youri Tielemans (24), som en av de beste midtbanespillerne i Europa. Dette ifølge Daily Mirror, som påstår Manchester United, Liverpool og Bayern München viser interesse for Tielemans.

Les også: Dette får eksperten til å reagere: - Må ta konsekvensene av det

Det er uaktuelt for Manchester United å selge Paul Pogba (28) i januarvinduet, skriver Telegraph. De røde djevlene er forberedt på at franskmannen kan komme til å forlate Old Trafford gratis til sommeren, da kontrakten med United løper ut.

En annen Manchester United-stjerne, Cristiano Ronaldo (36), ser ikke for seg å kutte ut fotballen med det første. Ifølge The Sun vil den aldrende angrepsstjernen gjerne spille VM i Nord-Amerika med Portugal om fem år. I 2026 er Canada, USA og Mexico sammen om å arrangere sluttspillet.

Les også: Pochettino til Nettavisen: - Derfor ble Messi byttet ut ved pause

Liverpool jobber for å få stjernespiller Mohamed Salah (29) til å forlenge avtalen sin før overgangsvinduet i januar åpner. Det melder Footbal Insider. Salah er bundet til Anfield fram til sommeren 2023, men de helrøde vil altså ha på plass en lengre kontrakt fortest mulig.

Daily Express omtaler en mulig kobling mellom Liverpool og Chelsea-stopperen Antonio Rüdiger (28). Tyskeren skal være ønsket på Anfield, og har foreløpig ikke signert på en lengre kontrakt med Chelsea. Rüdigers avtale på Stamford Bridge løper ut til sommeren.

Tottenham har Aston Villa-keeper Emiliano Martínez (29) øverst på ønskelista si, hvis førstekepper Hugo Lloris (34) forsvinner fra klubben til sommeren. Dette rapporteres av The Independent.

Lloris er inne is sitt siste kontraktsår hos Spurs. Martínez var på sin side en reserveløsning hos Tottenhams erkerival Arsenal i nesten ti år.

Tidligere Chelsea- og England-kaptein John Terry (40) er med i kappløpet om å sikre seg den ledige managerjobben i Newcastle, skal vi tro Daily Mirror.

Det vil i så fall bli den den første managerjobben Terry får. Han har tre sesongers erfaring assistenttrener i Aston Villa.

Les også: Vanvittig scoring fra nesten 70 meter: - Helt sinnssykt

Manchester City-manager Pep Guardiola tror Barcelona-legenden Xavi (41) er klar til å overta den ledige trenerjobben på Camp Nou. Gjengitt hos Goal, sier Guardiola at den tidligere lagkompisen Xavi har mer trenererfaring nå enn han selv hadde da han ble Barcelona-trener.

Guardiolas tidligere assistent, Arsenal-trener Mikel Arteta, har fortid i Barcelonas ungdomsavdeling. Overfor Sky Sports avviser Arteta at han er aktuell for en retur til katalanerne for å bli trener der.

Arteta sier ellers til Goal at det utlånte stoppertalentet William Saliba (20) kan kjempe om en plass på laget til Arsenal når han returnerer til klubben. Returen skjer etter planen sommeren 2022.

Saliba er lånt ut til en klubb i Ligue 1 for tredje sesong på rad. Denne høsten har han imponert for storklubben Marseille.