Fredag ble det meldt at Tottenham-spiller Tanguy Ndombele skal være godt på vei til Paris Saint-Germain, men nå skriver TF1 at forhandlingene har møtt på noen problemer. Handelen skal etter sigende inneholde en byttehandel, hvor Tottenham får en spiller i retur. Den franske klubben skal derimot slite med å overbevise en av deres spillere til å ta turen til London, uten at det vites hvilken spiller det er snakk om. Roma og Napoli skal også følge situasjonen tett, og skal stå klare til å hente Ndombele.

Erling Braut Haaland fortsetter å levere varene i Borussia Dortmund, og det er ventet en heftig dragkamp mellom flere storfisker i månedene fremover. En av klubbene som skal ha vært med i racet er Manchester United, men nå skriver ESPN at engelskmennene har meldt seg ut av kampen. Grunnen skal være at de har fått beskjed om at 21-åringen foretrekker en overgang til spanske Real Madrid, og skal nå se etter andre alternativer.

Dusan Vlahovic er et annet ungt spisstalent som vekker oppmerksomhet i fotball-Europa for tiden, og i dette tilfellet er det også flere beilere som følger situasjonen. Ifølge italienske La Repubblica skal Fiorentina-spilleren være lysten på en overgang til Premier League som sitt neste steg i karrieren, og skal etter sigende foretrekke Manchester City over Arsenal.

Les også: Mener Pogba bør skifte klubb: - Man kan se at han ikke er fornøyd

Det tok sin tid, men nå har Mikel Arteta begynt å få sving på sakene i Arsenal og har fått flere av sine yngre spillere til å prestere igjen. Men det ryktes også at Manchester City har vekket interesse for mannen som tidligere var i trenerteamet til Pep Guardiola. Det er usikkert om spanjolen vil forlenge sin avtale med den regjerende seriemesteren, og Arteta har av flere blitt nevnt som en mulig erstatter. Nå skriver derimot DailyMail at Arsenal vil ta affære de nærmeste ukene, og skal tilby Arteta en toårskontrakt for skremme bort eventuelle nye arbeidsgivere.

Som Nettavisens lesere muligens har fått med seg, så har Jonathan David vært en åpenbaring i årets Ligue 1-sesong. 22-åringen fra Canada står med 12 mål på 21 kamper i serien, og er foreløpig toppscorer i den franske toppdivisjonen. TSN skriver nå at både Chelsea, Tottenham og Barcelona har forhørt seg med hans Lille, for å finne nærmere ut om tilgjengeligheten til angrepsspilleren.

Jürgen Klopp og Liverpool er i ferd med å spille seg ut av muligheten til sin andre tittel under tyskerens ledelse, og må klare seg uten sine to beste angrepsspillere i Mohamed Salah og Sadio Mané i opptil flere uker til. Det virker som Merseyside-klubben skal se etter spillere for å øke bredden, og en av muligheten skal ifølge ESPN være sveitseren Denis Zakaria. 25-åringen har under seks måneder igjen av sin kontrakt med Borussia Münchengladbach, og har tidligere blitt koblet til både Bayern og Dortmund. Nå skal altså Liverpool ha meldt seg på i kampen.

I Manchester United er ikke alt rosenrødt for tiden, til tross for 3-0-seier over Brentford i forrige runde. Det meldes om uro innad i troppen, og flere av klubbens store stjerner har underprestert så langt denne sesongen. Corriere dello Sport skriver at man nå er på jakt etter nye ansikter inn på Old Trafford, og en av mulighetene skal være Marseilles Boubacar Kamara. Franskmannen har under seks måneder igjen av kontrakten, og kan signeres gratis.

Så tar vi turen til et gammelt navn som gir gjenklang for Premier League-tilhengere. For nå har, ifølge TNT Sports, tidligere Chelsea-spiller Oscar bekreftet at han har vært i samtaler med Barcelona om en mulig retur til europeisk fotball. Brasilianeren har de siste årene levd livets glade dager i Kina, men skal altså være nærmere en overraskende overgang til Barcelona.

Les også: King i munnhuggeri med lagkamerat da Watford ble ydmyket i bunnkamp

En mann som har slitt med både prestasjonene og spilletiden i Manchester United de siste årene er Eric Bailly. Ivorianeren har også hatt problemer med fysikken, og slitt mye med skader. ESPN skriver nå at 27-åringen skal være åpen for å finne på noe nytt for å få fart på karrieren igjen, og AC Milan skal ha vist konkret interesse over tid. Men Manchester Uniteds krav skal ha skremt bort italienerne.

Newcastle har ikke hatt den kjøpefesten mange forventet etter at de nye eierne fra Saudi-Arabia har tatt over ansvaret. Kieran Trippier har kommet inn fra Atletico Madrid, men det skal også være flere på vei inn. Spurs-spiller Dele Alli har hatt en nedadgående kurve i sin karriere, men nå skal engelskmannen være ønsket på St. James Park. Football Insider skriver at klubbene har startet samtaler omkring 25-åringen.