Arsenal skal ha vært svært interesserte i å hente spiss Dusan Vlahovic i januarvinduet. Det var imidlertid Juventus som stakk av med serberens signatur.

Dette skal ha irritert Arsenal og manager Mikel Arteta kraftig, skriver Daily Mirror. Nå må de ut på ny spissjakt i sommer. Avisen skriver at Dominic Calvert-Lewin i Everton og den svenske Real Sociedad-spissen Alexander Isak er to av navnene som står på Arsenals ønskeliste.

Tidligere har The Sun skrevet at også Inters stjerneangriper Lautaro Martinez er aktuell.

Noe som virker sikkert, er at Arsenal trenger en ny spiss. Pierre-Emerick Aubameyang forlot dem i januar. Eddie Nketiah og Alexandre Lacazette ser og ut til å være på vei ut.

LES OGSÅ: «Absurd situasjon» for Strømsgodset i Marbella: - Jeg har aldri opplevd det før

Donny van de Beek ble ikke noen suksess i Manchester United. I januar ble han lånt ut til Everton.

Ifølge Daily Mirror har han ingen planer om å returnere til Old Trafford når låneavtalen utløper i sommer. Han satt som oftest på benken i United. Det er en tilværelse han ikke ønsker seg tilbake til.

Han startet og spilte hele kampen i 3-0-seieren mot Leeds sist. Senere lørdag venter Southampton for Everton. Mirror skriver at Van de Beek vil presse for en permanent overgang i sommer, så lenge Everton klarer å holde seg i Premier League.

FIKK DU MED DEG?: Rosenborg vil forsterke offensivt - i kontakt med Chelsea om Fiabema

Sevillas franske midtstopper Jules Koundé er en ettertraktet mann. Han kobles til flere europeiske storklubber.

Flere medier har tidligere skrevet at Chelsea er de heteste kandidatene til å hente ham. Nå skriver spanske Fichajes at også Koundé ser på London-klubben som sitt beste alternativ, dersom han forlater Sevilla i sommer. Flere av Chelseas stoppere har kort tid igjen av kontraktene sine og kan forsvinne.

Koundés avtale med Sevilla utløper i 2024. Dermed må Chelsea betale en overgangssum, men med kun to år igjen av kontrakten er ikke den nødt til å bli av det gigantiske slaget.

LEST DENNE? Advarer Manchester United mot Pochettino: - Forstår det ikke

Crystal Palace har litt mer hastverk med å forlenge med angrepsstjerne Wilfried Zaha. Den avtalen går nemlig ut sommeren 2023. Derfor jobber Palace med å bli enige med 29-åringen om en ny avtale.

Ifølge Daily Mail ønsker ikke Zaha å signere noen ny kontrakt. Dermed kan Palace være tvunget til å selge ham i sommer for å få en overgangsssum for ham. Chelsea, Tottenham og Bayern München skal være tre av flere interesserte lag, skriver avisen.