The Guardian skriver at Declan Rice (23) har vendt tommelen ned for et nytt kontraktsforlag fra West Ham. En påstått ukelønn på 200.000 pund har ikke lokket den engelske landslagspilleren til å forlenge den nåværende avtalen.

Både Manchester United og Chelsea er ute etter å sikre seg midtbaneprofilen Rice, men West Ham har til nå insistert på at han ikke er til salgs. 23-åringen er bundet til London Stadium fram til sommeren 2024.

Les også: Da kona var høygravid måtte profilen ta et vanskelig valg - nå pendler han tre timer om dagen

Arsenal og direktør Edu har ifølge The Athletic innledet samtaler med Manchester Citys Gabriel Jesus (25). Den brasilianske landslagsangriperen kan muligens bli overflødig hos City, hvis de lyseblå henter inn en ny spiss til sommeren.

Four Four Two melder at Mohamed Salah (29) ønsker å bli værende hos Liverpool. Men egypteren skal likevel være usikker på Anfield-framtida, fordi han ennå ikke har blitt enig med klubben om en ny kontrakt.

Les også: Norske Tim har blitt en snakkis: Dropper snus og alkohol for sin store lidenskap

Det er angivelig ikke bare pengene det står, men også andre faktorer i en avtale, som ikke er på plass for Salahs del.

Tottenham-manager Antonio Conte er interessert i å overta som trener for Paris Saint-Germain fra neste sesong, skal vi tro Le Parisien. Italieneren rapporteres å være trygg på at han kan ta steget inn i jobben til den tidligere Spurs-sjefen Maurichio Pochettino i PSG.

Tuttosport melder at Tottenham skal ha tatt kontakt med Inter for å høre om sjansene for å hente den nederlandske vingbacken Denzel Dumfries (26).

Samtidig forbereder Newcastle seg på et framstøt for å sikre seg PSG-målvakt Keylor Navas (35), rapporterer Fichajes. Costaricanske Navas kommer trolig til å forlate Parc des Princes etter sesongen. Han har også tiltrukket seg interesse fra Juventus og Sevilla.

Les også: Har søkt landslagsjobben - blir ikke kalt inn til intervju

Den kanskje største bidragsyteren i laget som etter alle solemerker vinner en suveren Ligue 1-tittel denne sesongen er Kylian Mbappé (23). Storscoreren til PSG er kontraktsløs etter sesongslutt, og har i lang tid blitt koblet til Real Madrid.

Nå skal PSG ha tilbudt Mbappé en ny avtale med PSG som påstås å være verdt hele 50 millioner euro, tilsvarende mer enn 483 millioner kroner, årlig. Dette ifølge Goal.

Mora til Mbappé, Fayza Lamari, befinner seg i Qatar og har samtaler med Paris Saint-Germains eiere, skriver Le Parisien.

Men nå tilbake til Premier League, og Chelsea-midtstopper Antonio Rüdiger (29). Tyskeren har en kjedelig beskjed til Manchester United-fans som håpet på at han kunne komme dit for å tette hullene i forsvaret på Old Trafford.

CBS-journalist Ben Jacobs rapporterer at Rüdiger har informert om at han vil ha en Champions League-garanti fra sin neste klubb. Per nå er det dermed lite som taler for en United-overgang.

Real Madrid og PSG skal også være interessert i 29-åringen, i likhet med Chelsea, som fortsatt håper på enighet om en ny avtale med Rüdiger.

Wayne Rooney skal ha takket nei til en mulighet for å jobbe i teamet rundt kommende Manchester United-manager Erik ten Hag. Det melder The Athletic, som skriver at Rooney kun akter å foralte Derby hvis han får tilbud om en managerjobb.

Les også: United-stjernen har egen vakt utenfor villaen i Manchester

Barcelona har ifølge Mundo Deportivo avslått påstander om at Arsenal-midtstopper Gabriel Magalhães (24) er et overgangsmål på Camp Nou. Grunnen til det skal være mangel på penger.

Den tidligere Manchester City-, Manchester United- og West Ham-spissen Carlos Tévez (38) nærmer seg et uventet comeback på fotballbanen, nesten et år etter at han sist spilte for Boca Juniors.

Tévez skal ha vært på besøk hos både Milan, Juventus og Tottenham, i tillegg til gamleklubben West Ham, den siste tida, rapporterer Goal.

Hammers og manager David Moyes er dessuten lystne på å oppgradere stallen på keeperplass, melder Corriere Fiorentino. Londonklubben vurderer den polske Fiorentina-målvakta Bartlomiej Dragowski (29) som en mulig erstatter for landsmann Lukasz Fabianski (37) på sikt.

Newcastle har stilt inn siktet mot Monacos forsvarsspiller Benoit Badiashile (21) og Bayer Leverkusen-vingen Moussa Diaby (22). Begge opplysninger er fra Foot Mercato.