Ivan Perisic scoret to mål i ekstraomgangene og avgjorde Coppa Italia-finalen mot Juventus. Kontrakten til venstrevingen går ut etter sesongen, og Inter har ikke klart å komme til enighet med spilleren. Ifølge Fabrizio Romano venter Chelsea på å forhandle med kroaten. Thomas Tuchel skal ha vært interessert i Perisic siden januar, hevder han. Flere andre medier, deriblant Sport Mediaset, hevder at Perisic og Chelsea allerede har kommet fram til en avtale.

En annen som er på utgående kontrakt er Juventus-angriper Paulo Dybala. Argentineren har vært en sentral brikke i den italienske storklubben siden 2015, men det hevdes at 28-åringen vil finne seg en ny klubb til sommeren. Ifølge Calciomercato er agenten til Dybala i London der han skal se på tilbudene fra klubber i Premier League. Den italienske avisen nevner at Arsenal er blant klubbene som ønsker tjenestene til den offensive spilleren.

Den engelske midtbanejuvelen Jude Bellingham har lenge vært lenket til flere store Premier League-klubber, deriblant Manchester United og Liverpool. Det har vært spekulert i om 18-åringen blir solgt fra Dortmund i sommer, men ifølge Mirror skal spilleren selv ha uttalt at han ønsker å bli værende i den tyske klubben.

En annen engelskmann som ser ut til å skifte klubb i sommer er Burnley-spiller James Tarkowski. West Ham skal ha vist interesse for midtstopperen, men ifølge The Mirror vil London-klubben gi opp interessen. Årsaken til dette er at de føler seg sikre på at Tarkowski går til Newcastle etter sesongen.

Arsenal virker å være aktive før overgangsvinduet åpner, og skal være nære en signering av det brasilianske stortalentet Marquinhos. London-klubben skal være i samtaler med Sao Paolo om en overgang for 19-åringen. Det hevder Fabrizio Romano. Overgangssummen skal ligge på omtrent 3 millioner euro, men det gjenstår noen detaljer før klubbene kan ta hverandre i hånden.

Den tidligere Liverpool-spilleren Joe Allen kan være på vei tilbake til Premier League. Waliseren har spilt for Stoke siden han forlot Liverpool i 2016, men er nå på radaren til flere klubber etter en solid sesong i Championship. Swansea skal være favoritter til å sikre seg 32-åringen, men skal ha fått konkurranse av de to nyopprykkede Premier League-klubbene Fulham og Bournemouth, ifølge Wales Online. I tillegg skal også fire spanske klubber være interessert i Allen.

Antoine Griezmann gikk noe overraskende på lån fra Barcelona til gamleklubben Atletico Madrid på tampen av fjorårets sommervindu. Låneavtalen utløper etter sesongen, men Barcelona skal ikke være interessert i franskmannen, ifølge Cuatro. Dersom Atletico Madrid ikke ønsker å beholde Griezmann, ser det ut til at franskmannen blir solgt i sommer.

Hovedfokuset til Barcelona på overgangsfronten skal være å lande en avtale med den polske superstjernen Robert Lewandowski, ifølge flere medier. Likevel skal Bayern München-president Herbert Hainer ha uttalt at spissen har kontrakt med klubben fram til juni 2023, og at 33-åringen vil fullføre kontraktsperioden, ifølge Sport Buzzer. Lewandowski har også blitt koblet til storklubber i Premier League, men det ser ut til at Barcelona leder an i kampen om signaturen til polakken - om han skulle forlate Bayern i sommer.