Benfica-spissen Darwin Núñez (22) er i søkelyset til en rekke av fotballverdenens største klubber for tida.

Daily Star mener å vite at Manchester United frykter de ikke har råd til å være med på kappløpet om signaturen til spissen fra Uruguay. Benfica skal ha informert United om at de mener Núñez er verdt 100 millioner pund, noe som tilsvarer mer enn 1,2 milliarder kroner.

Ifølge The Sun er Manchester United dog i ferd med å gjøre et siste framstøt for å sikre seg Wolverhampton-stjernen Rúben Neves (25). De røde djevelene må likevel regne med konkurranse om den portugisiske midtbanespilleren fra Barcelona, melder samme avis.

Les også: Mener dette kan skape kjempetrøbbel i finalen: - Han elsker å provosere

Manchester United skal også ha diskutert en mulig overgang for Villarreal-midtstopperen Pau Torres (25) med manager Erik ten Hag. Det melder Manchester Evening News.

Det kanskje mest spennende ryktet for dagen er det normalt troverdige Daily Telegraph som serverer: Aston Villa og manager Steven Gerrard ser på mulighetene for å hente ingen ringere enn Luis Suárez (35) tilbake til Premier League.

Veteranspissen er ferdig i Atlético Madrid og står uten kontrakt fra sommeren av. Suárez var en kassasuksess for Liverpool sist han spilte i England, ikke ulikt Villa-profilen Philippe Coutinho (29), som også spilte sammen med Gerrard på Anfield.

Daily Mail kan rapportere at Crystal Palace har kommet et godt stykke på vei i samtaler om å sikre seg England-keeper Sam Johnstone (29) fra West Bromwich. Burvokteren har også vært i søkelyset til klubber som Manchester United og Tottenham.

Spurs skal være enig med Kroatia-stjerne og Inter-kantspiller Ivan Perisic (33) om en toårsavtale, skriver Independent. Manager Antonio Conte og klubben fra Nord-London skal ha kommet andre lag som Chelsea og Juventus i forkjøpet angående Perisic. Dermed virker det meste klart for en gjenforening mellom kroaten og hans tidligere Inter-sjef Conte.

Les også: Har hatt møter med United-ledelsen. Disse fire topper klubbens ønskeliste

Inter krever samtidig mer enn 240 millioner kroner hvis de skal gå med på å selge venstrebacken Federico Dimarco (24) til Arsenal, ifølge The Sun. Like før jul forlenget italieneren kontrakten sin med «Nerazzurri» til sommeren 2026.

Arsenal kan dessuten vente seg konkurranse fra erkerival Tottenham om signaturen til den engelske høyrebacken Djed Spence (21). Han tilhører Middlesbrough, men har spilt denne sesongen på utlån hos Nottingham Forest.

Marcelo Pettinati, spilleragenten til Manchester City-angriper Gabriel Jesus (25), påstår at samtaler om brasilianerens klubbframtid kommer til å fortsette etter oppholdet med landskamper i juni. Det melder i alle fall Daily Mirror.

Chelsea ventes å jakte på nye forsvarsspillere, siden fire fra klubbens bakre rekker er på vei ut nå i sommer.

Sevilla har likevel ikke intensjoner om å senke prisen på den franske midtstopperprofilen Jules Koundé (23). Franskmannen er verdsatt til mer enn 665 millioner kroner, og et første bud fra Chelsea kan være like rundt hjørnet, rapporterer Fabrizio Romano.

Ifølge Daily Telegraph håper Chelsea likevel at et bud på rundt 505 milloner kroner pluss tilleggsklausuler kan være nok til få kloa i Koundé.

En annen forsvarer som settes i forbindelse med Thomas Tuchels tropper på Stamford Bridge er Brightons mye omtalte venstreback Marc Cucurella (23).

Spanske Cucurella er verdsatt til mer enn 540 millioner kroner etter en glimrende sesong for Brighton, og vekker angivelig også interesse fra Manchester City og Tottenham, skal vi tro The Sun.

Samme avis mener Chelsea også er ute etter RB Leipzig-angriperen Christopher Nkunku (24).

Den unge Chelsea-midtstopperen Levi Colwill (19) ser derimot ut til å måtte vente på flere muligheter under Tuchel på Stamford Bridge. Nå må londonklubben peke ut retningen for hva de ser for seg å gjøre videre angående Colwill, skriver Goal.

Les også: Klopp om finalemanøveren: - Det er veldig spesielt!

19-åringen har spilt på utlån i Huddersfield denne sesongen, men Chelsea skal nå ha fått forespørseler fra Arsenal, Leicester og flere andre Premier League-klubber om en mulig overgang i sommer.

Newcastle ønsker seg Bayer Leverkusens kantspiller Moussa Diaby (22) som en forsterkning til angrepsrekka neste sesong. Geordiene skal allerede ha forhørt seg med bundesligaklubben om den franske landslagsspilleren, skriver Daily Telegraph.

Både Leeds og Newcastle håper å kunne sikre seg Irlands midtstopper Nathan Collins (21) fra Burnley, hevder Football Insider. En annen midtstopper fra samme klubb, James Tarkowski (29), kan også havne på St. James'Park i Newcastle, skriver samme nettsted.

Tarkowski er kontraktsløs etter sesongen, og stopperen med to landskamper for England jaktes også av Everton og West Ham.

Manager Eddie Howe og kompani er i tillegg et av mange lag som nevnes i forbindelse med Burnleys målfarlige kantspiller Maxwell Cornet (25). Ivorianeren har en utkjøpsklausul pålydende drøyt 210 millioner kroner i avtalen sin med Burnley, og denne gjelder nå på grunn av klubbens nedrykk til The Championship, melder nettstedet 90 min.

West Ham, Everton, Brighton, Leicester, Wolverhampton, Crystal Palace og Fulham - ikke mindre enn åtte(!) Premier League-klubber totalt - skal også ha tatt kontakt med representanter for Cornet.

Til slutt tar vi med at Roma gjerne vil tilby spissen Tammy Abraham (24) en ny avtale på Stadio Olimpico. Ettersom engelskmannen allerede har en avtale som varer helt til 2026, er det nærliggende å tro at bedre betingelser kan være et tema.

90 min mener å vite at Arsenal, Newcastle og Aston Villa alle har forhørt seg med Roma om Abraham.

Ønsker du å få med deg siste nytt på overgangsmarkedet til enhver tid? Da burde du bokmerke Nettavisens overgangslive!