Borussia Dortmund skal ha fått en forespørsel fra Liverpool rundt Englands unge midtbaneprofil Jude Bellingham (19) i juni. Det hevder jounalisten Fabrizio Romano, som legger til at Dortmund ikke lar seg overtale til selge Bellingham denne sommeren.

Liverpool-spilleren Tyler Morton (19) er så godt som klar for et utlån til Blackburn i Championship. Det melder Liverpool Echo og flere andre engelske medier.

Den unge midtbanespilleren ventes å bli sendt til Ewood Park på et lån som skal gjelde hele den kommende sesongen. I Blackburn har blant andre Liverpools supertalent Harvey Elliott (19) vært på et vellykket låneopphold tidligere.

Les også: Vanvittig verdensrekord i VM: – Utenomjordisk

Chonicle Live melder at Newcastle sikter høyt i spillerstallen til en ligarival, og ønsker å sikre seg vingen Harvey Barnes (24) fra Leicester i sommer. Barnes har kontrakt på King Power Stadium helt fram til 2025. Han kan derfor bli en dyr mann å hente, uten at det nødvendigvis skremmer bort Newcastles rike eiere.

Kanskje anses Barnes som en mulig erstatter for den franske vingstjernen Allan Saint-Maximin (25), som Newcastle skal har fått forespørsler om fra både Chelsea og Tottenham. Interessen fra de to London-storklubbene er det The Athletic som opplyser om.

Barcelona-angriper Memphis Depay (28) kommer trolig ikke til å takke ja til en Newcastle-overgang. Det skriver spanske Sport.

Samtidig hevder The Sun at tre ulike Premier League-klubber, Newcastle, Everton og West Ham er blitt tilbudt den klubbløse Italia-spissen Andrea Belotti (28). Kraftspissen forlot Torino da avtalen der løp ut i juni.

Les også: Berisha solgt: Avslører råd han fikk fra lagkompis

Everton skal derimot være betydelig mer interessert i å sikre seg den defensive midtbanespilleren Leander Dendoncker (27) fra Wolverhampton, skriver Fabrizio Romano. Belgieren er i ferd med å gå inn i sitt siste kontraktsår på Molineux, men har opsjon på ett år forlengelse med Wolves.

Både Arsenal og Everton påstås å ha avslått en mulighet til å hente den franske kantspilleren Thomas Lemar (26) fra Atlético Madrid. Dette skriver i alle fall L'Equipe.

Arsenal har ifølge Daily Mail tilbudt England-stjerne Bukayo Saka (20) en ny langtidsavtale med klubben. Det nye kontraktsforslaget hevdes å kunne doble lønnen Saka hever i Arsenal nå, og kommer i kjølvannet av økende interesse fra klubber som Manchester City.

Les også: Norsk dramatikk i natt: – Bare tull

Ajax-trener Alfred Schreuder sier at angriperen Antony (22) ligger an til å bli værende i klubben, til tross for interesse fra Manchester United. Dette rapporteres av ESPN, omtrent samtidig som The Times melder at agenten til Antony er i England for å diskutere en overgang med nettopp United.

Det hevdes at Ajax vil ha en overgangssum på hele 812 millioner kroner om de skal slippe brasilianeren, samt at Manchester United skal ha tilbudt Nederlands mesterlag rundt 609 millioner for Antony tidligere i sommer.

Leicester-backen Luke Thomas (21) seiler opp som et overgangsmål for ligarivalWest Ham, rapporterer The Guardian. Venstrebacken Thomas spiller for Englands U21-landslag. Han har kontrakt med Leicester fram til sommeren 2024.

Daily Express mener å vite at Leeds united nærmer seg en overgang for Paris Saint-Germains franske U21-landslagsspiss Arnaud Kalimuendo (20). Manager Jesse Marsch skal være på jakt etter et nytt angrepsalternativ etter en sesong der Patrick Bamford (28) strevde mye med skader.