Manchester United holder liv i dialogen med Red Bull Salzburg rundt en mulig overgang for den unge angriperen Benjamin Sesko (19). Det melder Sky Sports.

Hos samme nyhetskilde kan vi registrere at Manchester Uniteds høyreback Aaron Wan-Bissaka (24) fortsatt er et overgangsmål for gamleklubben Crystal Palace.

Barcelona-profil Frenkie de Jong (25) forbereder seg på å bli værende i Barcelona med en lavere lønn enn han egentlig har hatt i avtalen sin. Det melder spanske Sport, etter en sommer det midtbanestjernen nærmest konstant har blitt koblet til klubber som Manchester United og Chelsea.

Les også: Bet seg merke i denne Haaland-detaljen mot Liverpool

Samtidig rapporteres det fra nettstedet 90min at Barcelona fortsatt har samtaler med Chelsea om en mulig overgang for den spanske venstrebacken Marcos Alonso (31). Katalanerklubben hevdes å føle seg selvsikre på at en avtale kan gå i orden.

Daily Mail mener å vite at Alonso allerede har tatt avskjed med ansatte i Chelsea på treningsfeltet Cobham.

Dersom det skal bli en storovergang for til Chelsea for den unge Leicester-midtstopperen Wesley Fofana (21) i sommer må londonklubben betale dyrt.

Telegraph skriver at Chelsea blir nødt til å slå rekordsummen for en forsvarsspiller, 80 millioner pund, om et klubbskifte skal skje. Etter nåværende valutakurser tilsvarer summen over 947,6 millioner kroner.

Ifølge Leeds-eier Andrea Radrizzani hadde Chelsea avtalt en overgangssum for Raphinha (25) på omtrent 770 millioner kroner tidligere i sommer. Det forteller Radrizzani til The Athletic.

Den brasilianske vingen endte likevel opp i Barcelona for en sum som ikke er blitt oppgitt av klubbene.

Kraftpluggen Adama Traoré (26) er tilbake i Wolverhampton etter et utlån hos Barcelona sist sesong, og manager Bruno Lage sier han forventer at vingen blir værende på Molineux denne sesongen, skriver Birmingham Live.

Den tidligere Manchester City-vingbacken Angeliño (25) kobles til Nottingham Forest, som er interessert i å hente spanjolen på lån fra RB Leipzig. Premier League-nykommerne har i alle fall forhørt seg med laget fra Bundesliga om 25-åringen, hevder Daily Mail.

Les også: Ødegaard fikk eksperten til å stusse: – Hvorfor?

West Ham-manager David Moyes innrømmer at han ble overrasket da den tidligere lånespilleren Jesse Lingard (29) valgte å skrive under for Nottingham Forest tidligere i sommer.

Ifølge The Independent sier Moyes at West Ham ga Lingard et veldig godt tilbud. Samt at klubbledelsen, med formann David Sullivan i spissen, gjorde alt de kunne for å bli gjenforent med Lingard.

Everton ligger an til å utkonkurrere West Ham i kappløpet om den belgiske midtbanespilleren Amadou Onana (20) fra Lille. Det melder i alle fall Daily Mirror.

Arsenal-trener Mikel Arteta sa fredag kveld til Sky Sports at The Gunners prøver å hente flere nye spillere inn før overgangsvinduet stenger. Arteta innrømmet også at Arsenal har noe på gang, og la til at det ville vært flott om de får napp.