Det er ikke gått mange dagene siden Diego Costa (34) gjorde sin gjeninntreden i Premier League for Wolverhampton. Nå kan ting tyde på at en annen spiller med veldig likt navn kan havne i en av verdens mest kjente klubber.

Skal vi tro portugisiske Diário de Noticias er nemlig Manchester United i førersetet blant lagene som ønsker seg Diogo Costa (23). Sistnevnte er keeper og tilhører Porto, der han har spilt i ungdomsavdelingen siden 2011.

Costa er født i Sveits, men flyttet til foreldrenes hjemland Portugal som sjuåring. Han kan skilte sju landskamper for «Os Navegadores». Han har holdt nullen 34 ganger på 81 opptredener for Porto.

Les også: Rekdal med klokkeklar melding om Rosenborg-stjerne: – Vi er ikke der i det hele tatt

Om Manchester United-manager Erik ten Hag går for å erstatte førstekeeper David de Gea (31) eller ikke, så kan de uansett være en handel med den spanske burvokterens gamleklubb Atlético Madrid i emning.

I alle fall hvis vi skal tro en annen portugisisk avis, A Bola, som nevner Manchester United blant klubber som kan være interessert i å hente angriperen Joáo Félix (22).

Portugiseren kostet i sin tid over 1,3 milliarder kroner da han ble hentet til Atlético fra Benfica sommeren 2019.

Les også: Barket sammen på sidelinjen: – Hva i all verden?

Vi tar med ytterligere en Portugal-relatert Man United-oppdatering: Ifølge ESPN kommer de røde djevlene til å forlenge avtalen de har med høyreback Diogo Dalot (23), for å sette en stopper for en pågående interesse fra Barcelona.

Skal vi tro agenten til Bologna-spiss Marko Arnautovic (33), så var det østerrikeren som til slutt sa nei til en sensasjonell Manchesrter United-overgang i sommer. Dette rapporterer i alle fall Gianluca Di Marzio.

Inter jobber ifølge Calciomercato med å sikre seg Romelu Lukaku (29) på en permanent overgang fra Chelsea neste sommer. Den storvokste belgieren forsvant tilbake til milanolaget på lån, etter et mye omtalt comeback på Stamford Bridge sommeren 2021. Det viste seg å bare vare i én sesong.

Everton-midtstopper Yerry Mina (28) er angivelig også på lista over spillere Inter viser interesse for, melder samme kilde. Den høyreiste colombianeren er inne i sin siste sesong av femårskontrakten han signerte på Goodison Park, og har bare spilt én ligakamp fra start denne sesongen.

Les også: Reagerer på Qatar-avis: – Forsøk på å lage fake news

Newcastle tar sikte på å dra i land en lengre kontrakt med den brasilianske midtbanestjernen Bruno Guimarães (24) før denne sesongen er over, rapporterer nettstedet 90min.

24-åringen ankom fra franske Lyon i januar, og signerte da på en avtale som gjelder ut juni 2026.

En annen som kan gå mot en forlengelse er Tottenham-manager Antonio Conte (53). Spurs planlegger å starte forhandlinger med den karismatiske italieneren i november, skriver Daily Mail. Contes nåværende avtale gjelder ute denne sesongen.

Kylian Mbappé (23) vurderer ifølge franske L'Equipe å kjøpe ut seg selv av kontrakten han inngikk med Paris Saint-Germain så seint som i sommer. Dette kan angivelig være aktuelt for angrepsstjernen allerede i januar.

PSG tar imot Marseille i «Le Classique»-derbyet søndag klokka 20.45 Kampen kan sees på Direktesport, og Nettavisen er på plass i Paris. Sendingen kan følges her fra 20.15.

Det er dog fint lite som tyder på at Mbappé havner i Premier League om han forlater PSG. Real Madrid har i årevis hvert favoritt til å sikre seg superstjernen, om han skulle bytte klubb.

Men ifølge ESPN har de foreløpig ikke foretatt seg noe mer angående Mbappé. Den spanske storklubben skal derimot følge den tidligere midtbanestjernen Xabi Alonso (40), og trenerjobben han gjør i tyske Bayer Leverkusen for tida, melder samme kanal.

Alonso har også fortid som en viktig profil i klubber som Liverpool og Bayern München.

Leicesters belgiske midtstopper Wout Faes (24) sier til Telegraph at han avslo et tilbud om å gå til Chelsea i sommer. Dette skjedde før han bestemte seg for å gå til Leicester fra franske Reims.

Arsenal kan komme til å måtte betale mer enn førts antatt hvis de vil sikre seg Sjakhtar Donetsk-vingen Mykhajlo Mudryk (21) i januar. Det melder i alle fall Football.London, som poengterer at prislappen trolig stiger dersom Sjakhtar går videre fra gruppespillet i Champions League.