Flere lag i den nordamerikanske proffligaen Major League Soccer kan være godt rustet til å hente Cristiano Ronaldo (37) fra Manchester United, hevder iNews.

Begrunnelsen som oppgis for denne påstanden er ligaens lukrative TV-avtale med Apple, som sikrer MLS-klubbene inntekter på drøyt 2,53 milliarder kroner.

Ronaldos landslagskollega og Manchester United-lagkompis Bruno Fernandes (28) sier han ikke har noe problem med verken klubben eller Ronaldo, melder Sky Sports. Dette til tross for at TV-kameraer filmet en seanse der det tilsynelatende ikke var så god stemning mellom Fernandes og Ronaldo.

Les også: Går ut mot Norges landslagssystem: – Det er her det har sviktet

Agenten til uruguayaneren Facundo Pellistri (20) sier at angrepstalentet tar sikte på et klubbskifte bort fra Manchester United i januar. Dette rapporterer El Observador. Pellistri har fortsatt til gode å debutere på førstelaget til United i en offisiell kamp.

Tidligere Tottenham- og PSG-trener Mauricio Pochettino antyder ifølge Radio Marca at timingen så langt ikke har vært den rette for at han kunne bli Manchester United-manager. Men argentineren avviser ikke at han kan ta en jobb på Old Trafford i framtida.

Les også: Fifa-toppen med tordentale om Vestens «hykleri»: – Bør beklage i 3000 år

I Manchester City har England-profil Jack Grealish (27) begynt å frykte at klubben gjerne vil selge ham i løpet av det neste året, skal vi tro Football Insider. Kantspilleren har slitt med å spille seg til en startplass på laget til Pep Guardiola denne sesongen.

En hel rad med Premier League-klubber, heriblant Brighton, Fulham, Tottenham og Manchester United, viser interesse for å hente den sørkoreanske Napoli-midtstopperen Min-Jae Kim (26), påstår Calciomercato.

Vingbacken Robin Gosens (28) har ikke vært mer enn ti måneder i Inter etter låneovergangen fra Serie A-konkurrenten Atalanta i januar. Nå kan den tyske landslagsspilleren, som har nederlandsk far, være på vei videre til Premier League og Leicester. Også dette ifølge Calciomercato.

Utlånet fra Atalanta til Inter skal etter planen gjøres om til en permanent overgang etter denne sesongen. Men dersom Leicester nå kommer inn i de planene, flytter muligens Gosens på seg igjen.

Les også: Dette sier John Arne Riise om Ronaldo-bråket i United etter TV-intervju

Barcelona kommer til å selge den tidligere Manchester United-spilleren og Nederland-stjernen Memphis Depay (28) i januar, fastslår den spanske avisa AS. Den katalanske storklubben har riktignok forsøkt å kvitte seg med Depay i minst ett overgangsvindu allerede, men nå skal 28-åringen i tillegg ha gjort seg mer upopulær i Barca.

Dette på grunn av måten han håndterte et skadeavbrekk på tidligere i høst. Angriperen har bare spilt 131 minutter totalt i La Liga og Champions League denne høsten for Barcelona. AS hevder Chelsea var en av klubbene som vurderte ham sist sommer, men Nederland-profilen skal ha sagt blankt nei til en overgang da.

Depay pådro seg en skade på i en muskel på baksiden av låret i september, men greide ikke å komme seg tilbake på banen de påfølgende seks ukene. Da han i tillegg ba klubben om forlenget permisjon å få dra hjem til Nederland tidligere foran Qatar-VM, skal flere i Barca-ledelsen ha blitt provosert.

José Mourinho tar sikte på å hente en annen Barcelona-spiller, Héctor Bellerín (27), til Roma, skal vi tro Gazzetta dello Sport.

Den tidligere visekapteinen til Arsenal har så langt i høst slitt med en skade, og har heller ikke vært en ubetinget suksess tilbake i moderklubben Barcelona.