Det er dagen før dagen.

Før EM-finalen tenker du. Riktig, men også dagen før overgangsvinduet endelig åpner.

Dermed bygger det seg opp kanskje enda større forventninger til hvem som ryktes hit og dit.

Vi starter denne rykte-lørdagen i London. På vestkanten. Nærmere bestemt hos de blå fra Stamford Bridge. Chelsea har også tidligere ligget langflate etter Luka Modric. Nå ser kroaten mer klar ut for Tottenham-exit enn noen gang, og Chelsea tror at 340 millioner kroner er det magiske tallet som kan føre til et salg.
(Daily Express)

Ibrahim Affelay hadde et flott 2010-VM og ble Barcelona-spiller i ettertid. Årets EM-sluttspill ble langt ifra noen like stor suksess, og nederlenderen har samtidig slitt på klubblaget. Dermed er fremtiden i Katalonia usikker, noe som sørger for å holde Liverpool og Tottenham på tå hev.
(talkSPORT)

Manchester United

intensiverer jakten på

Leighton Baines

. Everton-backen har flere ganger blitt koblet til «The Red Devils», men nå skal en avtale være nærmere enn noen gang.


(The Mirror)

Det er mye Tottenham i dag. Andre Villas Boas ser ut til å ta plass i sjefsstolen, og med seg på flyttelasset ønsker han å få med Joao Moutinho. 25-åringen hadde et imponerende EM for Portugal, noe som gjenspeiles i en eventuell overgangssum. 300 av Modric-millionene er nemlig summen som kan lokke Porto til å selge midtbanemannen.
(Daily Star)

Mer fra White Hart Lane, men denne gangen er det en som drar. Giovani dos Santos slo aldri i gjennom hos de liljehvite, og nå vil han prøve lykken i varmere strøk. Sevilla og Atletico Madrid kjemper om mexicanerens underskrift.
(The Guardian)

Men hva bryr vel Spurs-fansen seg om det, når Gylfi Sigurdsson ser ut til å være klar for klubben. Han skal allerede ha gjennomført legesjekken, og signerer de nødvendige papirene på mandag.
(Fresh Football)

Skole, ferie eller date? Ikke fortvil. Nå kan du få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Liverpools manager Brendan Rodgers føler seg nok omtrent like snytt som Swansea i «Sigurdsson-sagaen». Nå har han lagt sin elsk på Boltons Mark Davies som han mener er verdt seks millioner pund.
(The Mirror)

Fulham og Everton er duellanter når underskriften til Tomas Sivok er premien. Den tsjekkiske forsvarsspilleren er på utgående kontrakt i Besiktas og kan dermed skifte beite gratis.
(Footylatest.com)

Ezequiel Lavezzi dropper Manchester City til fordel for en annen pengesterk klubb. Paris Saint Germain betaler allikevel ikke blodpris for Napoli-spilleren. 21 millioner pund skal være nok til å lokke Napoli-eier, Aurelio De Laurentis, til å selge.
(The Sun)

Alan Pardew har vært god og heldig i sine investeringer på overgangsmarkedet. Nå har representanter for Newcastle reist til Nederland for å kunne legge til Luuk De Jong på suksesslisten.
(Newcastle Evening Chronicle)