Selv om Premier League er tilbake på skjermen, så fortsetter overgangsryktene å komme.

Everton-manager David Moyes har gjort enda et kupp ved å signere 17 år gamle M'Baye Niang fra Frankrike for to millioner pund. Det melder The Sun.

Heller ikke Liverpool er helt ferdig med å forsterke stallen. Ifølge Daily Mail skal Liverpool-manager Brendan Rodgers vurdere å sikre seg Chelsea-spissen Daniel Sturridge hvis Andy Carroll forlater Anfield innen de neste fem dagene.

Daily Express skriver at Chelsea har fortalt Barcelona at forsvareren David Luiz ikke er til salgs. Uansett pris.

Det er ikke bare de største Premier League-lagene som ønsker å sikre seg nye spillere. Daily Mirror melder at Readings er i snakk med West Ham om å kjøpe spissen Carlton Cole for fem millioner pund.

Ifølge Metro er Juventus enda en gang i snakk med Manchester City for å sikre seg Edin Dzeko, etter at overgangen til Athletic Bilbao-spissen Fernando Llorente ikke gikk i boks.

Daily Mail melder at den brasilianske spissen Willian har bedt hans ukrainske klubb Sjakhtar Donetsk om å ikke stoppe hans 20 millioner pund overgang til Tottenham.

Bolton har angivelig blitt spurt om å betale tre millioner pund, hvis de ønsker å signere Liverpools midtbanespiller Jay Spearing. Det skriver Bolton Evening News.

Ifølge Daily Mirror har Arsenal-spissen Theo Walcott begynt å diskutere en ny fem års kontrakt med klubben, noe som vil gjøre han til en av Arsenals best betalte spillere.

Middlesbroughs Marvin Emnes og Blackpools Tom Ince har utviklet seg til å bli et mål for Swansea City. Det melder South Wales Evening Post.

Norwich vil også være med i dagens ryktebørs. Klubben antas å nærme seg den argentinske midtbanespilleren Lucas Biglia.

Kilde: BBC

PS. Se nyhetsreportasjer fra Premier League i videospilleren til høyre for denne artikkelen.