Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

Blir det denne mannen som lokker til seg en av ligaens mest ettertraktede?

Nigerianeren Emmanuel Emenike imponerte under afrikamesterskapet nylig. 25-åringen scoret fire ganger på hjemmenasjonens ferd mot sin tredje tittel i turneringen.

Den russiske avisen Izvesta hevder Liverpool nå har fått opp øynene for Spartak Moskva-spissen.

Emenike lanseres som en mulig erstatter for Luis Suárez dersom sistnevnte blir solgt til sommeren.

Josep Guardiola skal på samme årstid ta fatt på nye treneroppgaver. Ikke i Premier League, men som avløser for Jupp Heynckes i sjefsstolen på Bayern Münchens benk.

Den sørtyske tittelgrossisten presterer som i sine aller beste dager, men er likevel ute etter å forsterke seg ytterligere.

Ifølge Daily Mail er det nemlig noe, tross alt, som vekker interessen til Guardiola i England.

Spanjolen planlegger angivelig et kjempebud på 430 millioner kroner for Tottenhams Gareth Bale.

(artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '1514bnv3cn8611p7at7p21bjp8', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-1514bnv3cn8611p7at7p21bjp8', 'eplayer14');

Om noe slikt skulle skje trenger Spurs offensive forsterkninger.

Offensive midtbanespillere har klubben riktignok fra før, men de fleste er vel enig i at André Villas-Boas kunne trengt en forsterkning eller to i angrepet.

Aston Villa-stjerneskuddet Christian Benteke er i så måte et yndet mål for Tottenham. Men nordlondonerne kan vente seg kamp fra Atlético Madrid og Borussia Dortmund om belgierens signatur, hevder Daily Mirror.

I samme avis står det at bosmanspilleren Miguel Monteiro (33) skal trene med Wigan. Høyrebacken forsøker å spille seg til kontrakt hos Roberto Martinez. Dersom han lykkes med det, kan han komme gratis til klubben.

Antonio Valencia har tilsynelatende knytet bånd mellom Manchester United og hjemlandet Ecuador. Nå skal forsvarsspilleren Frickson Erazo også være aktuell for klubben.

Spillerens agent, Orlando Villarreal, sier i alle fall til Radio La Pondresa at en av Uniteds speidere viste interesse for midtstopper Erazo i Portugal nylig.

Agenten hevder å vite at Premier League-lederen er ute etter en ny midtstopper, og har i den forbindelse tilbudt sin klient til Manchester United.

Reklame

Slik gjør du bålpannen om til en pizzaovn

Kommentarer til denne saken