Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

Bony ryker trolig for Liverpool.

Real Madrid planlegger å hente Tottenhams Gareth Bale til sommeren. Ifølge Daily Mail skal sportsdirekør Zinedine Zidane ha bestemt seg etter at han så på 23-åringen i europaligakampen mot Lyon torsdag kveld.

Liverpool og West Ham må trolig innse at Vitesse-spiller Wilfried Bony ikke velger å reise til England. Den ivoriansk fotballspilleren kommer trolig til å dra til Italia, melder TalkSport.

Ifølge Metro er Arsenal favoritter til å signere den italienske forsvarspilleren Angelo Ogbonna fra Torino.

Manchester City-manager Roberto Mancini ønsker å signere Napoli-spiss Edinson Cavani. I tillegg til den uruguayanske 26-åringen vil Mancini hente inn Atletico Madrids angrepsspiller Radamel Falcao til sommeren, skriver Skysports.

Adrian Mariappa forteller til Daily Express at han er glad for at han ikke forlot backrekka til Reading. 26-åringen fikk et tilbud fra Wigan tidligere i år, men valgte å takke nei til klubben som også ligger i nedrykkssumpen i Premier League.

Både Arsenal og Manchester United skal være på jakt etter Sunderland-målvakt Simon Mignolet, skriver Tribalfootball. Belgieren har hatt en god sesong og kan forsvinne fra klubben til sommeren.

(Artikkelen fortsetter under videoavspilleren)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '8j7ytlngqjh81ah6zqeog5yq7', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-8j7ytlngqjh81ah6zqeog5yq7', 'eplayer14');
Reklame

Badetøy og bikini: De største trendene i 2021

Kommentarer til denne saken