Det nærmer seg sesongslutt i Premier League, men Nettavisen holder trykket oppe med ryktene året rundt.

Lørdag starter vi ryktene i Beatles-byen. Liverpools storkjøp, Andy Carroll, har ikke vært noen overdreven suksess på Anfield. Spissen har vært utlånt til West Ham denne sesongen, og det er usikkert om Liverpool-manager Brendan Rodgers har Carroll med i sine planer for klubben. Uansett, de som skulle ønske seg nærmere to meter med dyrt vrakgods må belage seg på å betale dyrt.
(Daily Mail)

Nani har hatt en elendig sesong for Manchester United. Tidligere denne uken fikk portugiseren en etterlengtet sjanse fra start i FA Cup-kampen mot Chelsea. Den sjansen tok «den nye Ronaldo» dårlig vare på, og nå meldes det på balløya at opptredenen hans mot Chelsea skal ha overbevist Manchester United om å selge Nani.
(Daily Mirror)

Radamel Falcao har vært en ettertraktet spiller i mange år. Atletico Madrid-spissen har kontakt med klubben ut 2016, og nå har han uttalt at han ikke har mottatt noen konkrete tilbud fra andre klubber. Real Madrid, Chelsea og Manchester City har alle vært koblet til stjernespissen.
(Sky Sports)

En annen stjernespiss som de siste årene har vært koblet vekk fra sin klubb er Napolis Edinson Cavani. De som måtte ønske seg uruguyaneren må bla opp rundt 53 millioner pund. De engelske klubbene som kobles til spissen er selvsagt Chelsea og Manchester City.
(Sky Sports)

Jonathan de Guzman er utleid fra Villareal til Swansea denne sesongen. Midtbanespilleren skal ha uttrykt at han kunne tenke seg å bli værende i den walisiske Premier League-klubben.
En spiller som faktisk blir værende hos Swansea er Chico Flores. Lørdag ble det kjent at forsvarsspilleren har forlenget sin kontrakt med klubben.
(Sky Sports og South Wales Evening Post)

Newcastle har hentet mange spillere fra Franrike den siste tiden. Nå kan klubben være på vei til å hente nok en mann fra den franske ligaen. Lilles Kamerunske forsvarsspiller, Aurelien Chedjou, har uttalt at han er åpen for en overgang til den «franske» Premier League-klubben. Newcastle må i tilfelle betale rundt tolv millioner pund for Lille-spilleren.
(Daily Express)

Mange er misfornøyd med hvordan Arsenals spisser har opptrådt denne sesongen. Nå skal London-klubben ha Atletico Madrid-spiss Adrian Lopez høyt oppe på sin ønskeliste. Det ventes at Southampton vil gi Arsenal kamp om signaturen til spissen.
(Daily Express)

Til slutt tar vi med at Jose Mourinho ønsker seg tolv millioner pund i året for å returnere som Chelsea-manager. Portugiseren ønsker samtidig å beholde Frank Lampard i klubben.
(Daily Mirror)