Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

Chelsea tømmer lommeboka for å få fatt i denne mannen.

Lørdag, og endelig helg!

Vi starter moroa med Chelsea, som skal ha lagt 49,3 millioner pund på bordet for Napoli-spissen Edinson Cavani. Budet kommer etter at den italienske klubben avslo en lavere pengesum kombinert med en byttehandel som ville føre Fernando Torres motsatt vei. (Daily Mirror)

Napoli er imidlertid ikke innstilt på å slippe Cavani for mindre enn 53 millioner pund, som minstesummen i uruguayanerens kontrakt beløper seg på. Chelsea har dermed gitt Napoli en lang liste med spillere de kan velge mellom som et ledd i en byttehandel. (Daily Mail)

Nok Cavani, men vi holder oss til Chelsea. Klubben kan nemlig regne med at det tikker inn et bud på David Luiz fra Barcelona, i hvert fall om katalanerne ikke klarer å overbevise Thiago Silva om å forlate Paris St. Germain til fordel for spansk fotball. (talkSPORT)

HVEM DRAR HVOR? Diskuter overgangsmarkedet her!

Vi går videre til Arsenal, som har lagt inn et bud på 22 millioner pund for Evertons midtbanespiller Marouane Fellaini. Ifølge goal.com skal budet ha tikket inn på onsdag, samme dag som Roberto Martinez ble ansatt som ny Everton-manager. (Goal.com)

Newcastles midtbanespiller Yohan Cabaye har snakket ut om sin beundring overfor Manchester United, noe som har satt fart i ryktene om at 27-åringen er på vei til Old Trafford. (The Guardian)

Tottenham har hevet seg inn i kampen om Celta Vigo-spissen Iago Aspas' underskrift, men det ser ut til å være for sent: Liverpool sies å spikre avtalen med 25-åringen i løpet av neste uke. (Metro)

Han spilte seks måneder på lån i Manchester City, David Pizarro, da klubben vant Premier League-gullet i 2011-12-sesongen. Nå ønsker Fiorentinas 33 år gamle midtbanespiller å returnere til Premier League. (Sky Sports)

SJEKK LISTA: Her finner du fullstendig oversikt over sommerens overganger

Har vi nevnt Chelsea i dag? Jo, vi har visst det, men med Jose Mourinho tilbake bak roret ser ikke klubben ut til å holde fingrene fra overgangsfatet. Nå vil blåtrøyene utfordre Arsenal i kampen om å sikre seg Wayne Rooney, dersom spissen forsvinner fra Manchester United denne sommeren. (The Independent)

Og kanskje ikke Arsenal trenger Rooney? De er nemlig i ferd med å signere Gonzalo Higuain fra Real Madrid, etter at Arsenal-manager Arsene Wenger møtte spissen og hans far i Paris denne uken. (Daily Mirror)

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

Også Bayern München har vært aktive på overgangsfronten den siste tiden, og har kanskje allerede kjøpt Borussia Dortmund ut av utfordrerposisjonen i neste års Bundesliga. Det vil Tottenham utnytte, og hente Mario Gomez - som nå nærmest ser ut til å være stallfyll i Bayern - til White Hart Lane. (Metro)

Stoke-keeper Thomas Sørensen nærmer seg moden alder, men 36-åringen ønsker å snakke med sin nye manager, Mark Hughes, om en fortsatt fremtid i Stoke. Den fremtiden kan imidlertid avhenge av hvorvidt klubben velger å beholde Asmir Begovic eller ikke. (Stoke Sentinel)

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

PS. For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

MER FRA NETTAVISEN:

Reklame

Siste sjanse i dag: Halv pris på alt fra Comfyballs

Kommentarer til denne saken