Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

Spansk storklubb vil hente Raheem Sterling, mens midtbanespiller skal stå øverst på Manchester Uniteds ønskeliste neste sommer.

Declan Rice ble værende i West Ham gjennom sommerens overgangsvindu til tross for å ha blitt koblet til flere av de største Premier League-klubbene. Nå skriver Independent at midtbanespilleren står øverst på Manchester Uniteds ønskeliste neste sommer. 22-åringen skal selv være interessert i en overgang, og skal ha vært frustrert over egen prislapp på 100 millioner pund, som sørget for at det ikke ble noen overgang i år.

Raheem Sterling har kun startet én kamp for Manchester City så langt denne sesongen, og nå kan den 26 år gamle kantspilleren være på vei ut dørene på Etihad. Barcelona skal angivelig ha mislyktes med å hente ham i sommer, men ifølge spanske Sport vil katalanerne prøve å signere ham på lån når overgangsvinduet er åpent i januar.

I Liverpool har de lyktes med å forlenge med en rekke nøkkelspillere de siste månedene. Nå skal Merseyside-klubben ha startet forhandlingene med Naby Keita, ifølge Calciomercato. Midtbanespillerens nåværende kontrakt går ut i 2023.

Les også: Trenerbyttet endret Kristoffers (20) hverdag i Italia

Antonio Rudiger ble koblet bort fra Chelsea gjennom sommeren, men han ble værende i London-klubben og har vært fast inventar i Thomas Tuchels ellever i sesongstarten. Midtstopperens kontrakt går imidlertid ut allerede etter sesongen, og Express melder at Tottenham kan fornye interessen for 28-åringen dersom han ikke forlenger med blåtrøyene.

Arsenal-manager Mikel Arteta forteller at den franske spissen Alexandre Lacazette er en del av planene denne sesongen og at han vil spille en viktig rolle, ifølge Metro. 30-åringen står med ett innhopp i sesongstarten, og kontrakten med The Gunners går ut neste sommer.

Lionel Messi forlot i sommer Barcelona til fordel for PSG, og han skrev en kontrakt med den franske storklubben som strekker seg til sommeren 2023. Inter Miami-spiss og landsmann Gonzalo Higuain forteller nå at MLS-klubben har ambisjoner om å hente Messi når kontrakten med PSG går ut, ifølge ESPN Argentina.

Den serbiske spissen Luka Jovic har ikke fått ting til å stemme etter overgangen fra til Real Madrid i 2019. Siste halvdel av forrige sesong var han utlånt til Eintracht Frankfurt, klubben som solgte ham til Los Blancos, og nå skal Juventus være interssert i å hente 23-åringen på lån. Real Madrid skal selv foretrekke et salg, framfor et nytt utlån. Det hevder Calciomercato.

Les også: Guardiola slår knallhardt tilbake etter sterke reaksjoner: - Jeg kommer ikke til å beklage

Vi tar også med rykter rundt 38 år gamle Dani Alves, som nylig terminerte kontrakten med Sao Paolo. Den tidligere Barcelona-, Juventus- og PSG-backen skal nå være i samtaler med Flamengo om en overgang, skriver Torcedores.