Klubbens nye eiere har en formue som er større enn de resterende Premier League-eierne til sammen, og nå skal ønskelisten allerede være satt. The Telegraph hevder å vite at ting vil skje allerede i januar og at klubben kan bruke omkring to milliarder for å være innenfor regelverket. Newcastle skal derfor ha sett seg ut, ikke mindre enn Tottenhams Harry Kane og PSGs Kylian Mbappé. De to angriperne var sommerens to mest ettertraktede spillere, men begge har hatt en tøff start på sesongen etter overganger til henholdsvis Manchester City og Real Madrid gikk i vasken.

Steve Bruce skal være så godt som sparket, skal vi tro forskjellige aviser lørdag morgen. Jakten på en erstatter skal allerede være i gang, og nå hevder The Sun at Antonio Conte skal være en favorittene til å bli nye manager på St. James Park. Italieneren har ikke funnet seg noen ny klubb etter at han tok Inter til seriegull i Serie A, men ga seg etter sesongen på grunn av uenigheter med klubbledelsen. Det er derimot trolig at den erfarne manageren vil takke pent nei, hvis forespørselen fra Newcastle skulle dukke opp.

Les også: Målscorer Thorstvedt hylles: - Fantastisk

Vi fortsetter i den nyrike klubben, for laget skal forsterkes og det finnes også spillere som skulle fått i gang karrieren på toppnivå igjen. Philippe Coutinho huskes som en brilliant fotballspiller i Premier League etter tiden i Liverpool, men etter milliardovergangen til Barcelona har brasilianeren vært en skygge av seg selv. Spanske Sport skriver at 29-åringen skal være høyaktuell for en retur til England og Newcastle, i januar.

Bruno Fernandes skal ha vært en viktig brikke i spillet, da Cristiano Ronaldo bestemte seg for å returnere til Manchester United denne sommeren. Nå melder Daily Mirror at portugiseren har lekt rekrutteringsansvarlig igjen, og denne gangen skal det være hos en ligarival. Leeds Uniteds Raphinha har vært en åpenbaring for klubben siden han kom før forrige sesong, og nå skal Fernandes ha vært i kontakt med lynvingen for å overtale han til en overgang til Old Trafford.

Real Madrid har hatt noen tøffe uker, etter tap på hjemmebane mot Sheriff i Champions League og Espanyol i La Liga. Laget er på utkikk etter forsterkninger som kan ta de tilbake til toppen av Europa igjen, og ABC hevder nå at Chelseas Antonio Rüdiger skal være klubbens største prioritering neste sommer. Tyskeren er på utgående kontroll i London-klubben, og kan dermed forhandle med andre klubber allerede i januar.

Det er ikke bare i Madrid det trengs forsterkninger, for klubbens stor rival, Barcelona, har mildt sagt hatt en forferdelig sesongstart etter Messi-avskjeden i sommer. Det toppet seg da de forrige uke ble spilt av banen og tapte 3-0 mot portugisiske Benfica. Avisen Sport melder at midtbanen ønskes å forsterkes, og katalanerne skal nå se mot Premier League. Manchester Uniteds Donny Van de Beek og Tottenhams Tanguy Ndombele skal begge være sterkt ønsket på Camp Nou.

Les også: Haaland nominert til Gullballen: - Han er ikke bare på listen. Han bør være en av favorittene

Ifølge ESPN skal det derimot bli vanskelig for Barcelona å få tak i Van de Beek i det kommende overgangsvinduet. Kanalen skriver at Ole Gunnar Solskjær vil avslå samtlige forespørsler på nederlenderen og ønsker at han blir i klubben, til tross for svært få sjanser denne sesongen.

Leicester har hatt en svak sesongstart og ligger på en foreløpig 13. plass etter syv kamper spilt. Det skal ha fått eierne til å ønske seg nye spillere inn i laget, og ifølge Fichajes skal Real Madrids Isco være en av de mest aktuell alternativene. 29-åringen var en spiller man hadde enorme forventinger til, men som aldri har klart å innfri i Real Madrid-trøya.

Til slutt skal Arsenal være ute etter å renske litt opp i stallen, og flere spillere kan gå en usikker tid i møte. The Sun hevder å vite at egyptiske Mohamed Elneny og engelske Ainsley Maintland-Niles skal være blant spillerne som kan forlate Emirates Stadium i januar. Begge sliter med spilletid under Mikel Arteta, og vil fort være nødt til å forlate klubben for å få muligheten til å spille mer.